eFotbal

V Indonésii si oblíbili kádr sešívaných. Do Persije má mít namířeno další hráč se slávistickou historií...

V Indonésii si oblíbili kádr sešívaných. Do Persije má mít namířeno další hráč se slávistickou historií...
V Indonésii si oblíbili kádr sešívaných. Do Persije má mít namířeno další hráč se slávistickou historií...Flashscore
Indonésie není nijak známa pro svou fotbalovou kulturu. Nyní se však tým Persija Jakarta snaží o její značné vylepšení. K tomu by nyní měli pomoct hráči, kteří bývali kdysi sešívaní.
Reklama
Reklama

Před pár měsíci nebyl tým z indonéského města Lampung, pro českého fanouška nikterak zajímavý. To se však začalo rychle měnit, a to díky Ondřeji Kúdelovi a Michaelu Krmenčíkovi.

Oba našli svůj nový domov právě v tomto celku, který na posilách a jejich příjmech vskutku nešetří. Nyní to navíc vypadá, že si indonéský klub Slavii velice oblíbil. Poslední zprávy totiž naznačují, že do jeho řad zamíří další bývalý slávista, jenž svou poslední sezonu strávil v Liberci. Kde během 19 zápasů vstřelil 3 branky.

Řeč je o Júsufu Hilálovi, devětadvacetiletému útočníkovi, kterému měla v létě vypršet smlouva ve Slavii. Pokud se tedy nic nezměnilo, hráč je od 30. června volný.

I v Asii mají limit na počet zahraničních hráčů, v týmu tak mohou být pouze tři Evropané. Těmi jsou Kúdela, Krmenčík a Hanno Behrens, zkušený německý záložník, jenž v minulé sezoně nastupoval za Rostock. Hilál je z Bahrajnu, pravidlo se na něj tak nevztahuje a mohl by si tím pádem zahrát v útoku po boku Krmenčíka.

Prozatím se jedná o spekulaci, která by se na základě předchozího počínaní, osmého celku indonéské ligy, mohla přetavit v realitu.

Zdroj: persija.id