eFotbal

V Interu nezůstane kámen na kameni. S klubem se má rozloučit hned osm hráčů...

V Interu nezůstane kámen na kameni. S klubem se má rozloučit hned osm hráčů...
V Interu nezůstane kámen na kameni. S klubem se má rozloučit hned osm hráčů...Flashscore
Inter Milán se před začátkem sezóny 2021/22 musel vypořádat s pořádnou dávkou změn. Klub opustil hlavní trenér i největší útočná hvězda, leč i přesto se Simonemu Inzaghimu podařilo vštěpit klubu novou tvář. Nicméně toto léto bude pro Inter mnohem turbulentnější, než tomu bylo před rokem. San Siro má opustit rovnou osm hráčů.
Reklama
Reklama

Jak již bylo dříve známo, vedení Interu Milán už nadále nepočítá s Chorvatem Perišičem, který si zahraje anglickou Premier League, jelikož přijal nabídku londýnského Tottenhamu. 

Podle italského deníku Gazzetta dello Sport a serveru Sempre Inter Nerazzurri neprodlouží smlouvu ani se Sánchezem, kterému se ani v Miláně nepodařilo nalézt zašlopu slávu. Nahradit by jej v Interu mohl Paulo Dybala. Už nyní je totiž jasné, že argentinská hvězda nebude pokračovat v Juventusu a vedení Interu o něj jeví velký zájem.

S novou smlouvou nemůže počítat ani brankář Ionut Radu, který v sezóně nastoupil pouze do jednoho utkání.

Dalšími hráči, kterým služba v modročerném dresu končí, jsou obránci Andrea Ranocchia a Aleksandar Kolarov.

Podle nejnovějších informací čeká odchod ze San Sira i Artura Vidala či Matíase Vecina, po hostování se také vrací zpátky do Janova Felipe Caicedo.

Těmito hráči, ovšem seznam nevyvolených končit nemusí. Interu se nepodařilo obhájit titul, a tato skutečnost způsobila citelný zásah uvnitř klubu. Otázkou však zůstává, zdali milánští opravdu potřebují tak rozsáhlou čistku.

Zdroj: gazzetta.it