eFotbal

Vaclík a Serie A? Reprezentační jednička se prý dohodla na smlouvě pod Vesuvem a přijde za Lobotkou

Vaclík a Serie A? Reprezentační jednička se prý dohodla na smlouvě pod Vesuvem a přijde za Lobotkou
Vaclík a Serie A? Reprezentační jednička se prý dohodla na smlouvě pod Vesuvem a přijde za LobotkouFlashscore
Pokud jde o evropských TOP 5 lig, dvaatřicetiletá jednička české reprezentace Tomáš Vaclík si ve své kariéře zatím vyzkoušel pouze LaLigu. Už brzy by mu však mohla přibýt další zkušenost...
Reklama
Reklama

Jak zaznělo na Sky Sport Italia, bývalý gólman Vítkovic, Viktorie Žižkov, Sparty i Basileje by mohl po vypršení kontraktu v Andalusii zamířit na Apeninský poloostrov.

Podle zmíněného zdroje už je dokonce ostřílený strážce svatyně, který disponuje statusem volného hráče, domluvený na osobních podmínkách s předním celkem Serie A SSC Neapol.

Hlavním koučem Neapole byl rok a půl Gennaro Gattuso, jehož od léta nahrazuje Luciano Spalletti, jenž má za sebou bohaté zkušenosti z AS Řím, Interu nebo Zenitu Petrohrad.

V sezoně 2020/2021 operovali pod Vesuvem gólmani Ospina (32) a Meret (24). Zatímco prvně zmíněný chytal v rámci italské ligy šestnáctkrát, druhý jmenovaný dvaadvacetkrát.

Dvojnásobný šampion Serie A sídlící na stadionu Diega Armanda Maradony bude v novém ročníku obhajovat pátou pozici a čekají ho boje v Evropské lize. Jestlipak už toho bude i exsevillský brankář, jenž se právě teď soustředí výhradně na Dánsko?

Pakliže by se tak stalo, Vaclík by se mohl potkat v jednom trikotu se známými jmény evropské scény jako Koulibaly, Lobotka, Zielinski, Mertens nebo Insigne.

Karabec je nejlepší hráč, kterého jsem kdy viděl hrát na vlastní oči, překvapil Rodinger

Zdroj: SkySport Italia