eFotbal

Vaclík: Mourinhova série neporazitelnosti určitě skončí, Sevilla je mentálně nastavená na to, aby EL opět vyhrála

Vaclík: Mourinhova série neporazitelnosti určitě skončí, Sevilla je mentálně nastavená na to, aby EL opět vyhrála
Vaclík: Mourinhova série neporazitelnosti určitě skončí, Sevilla je mentálně nastavená na to, aby EL opět vyhrálaFlashscore
Finále Evropské ligy mezi AS Řím a Sevillou je tady. Zástupce LaLigy si zahraje v rozhodujícím duelu EL již posedmé a všech šest předchozích účastí proměnil v zisk trofeje. Kouč "vlků" z věčného města José Mourinho zase uspěl ve všech pěti předchozích finále evropských pohárů a také on tedy jde považovat za specialistu. O tom, čí grandiózní série by mohla skončit, se rozpovídal v podcastu Livesport Daily bývalý zaměstnanec klubu z Andalusie Tomáš Vaclík.
Reklama
Reklama

Ve večerním zápase, který se hraje v Budapešti, skončí jedna dlouhá série. Sevilla totiž nikdy neprohrála finále Evropské ligy, jenže zároveň platí, že José Mourinho nikdy neodešel poražený z jakéhokoliv evropského finále. Čí série skončí? "Myslím si, že určitě ta Mourinhova. Sevilla je mentálně nastavená na to, aby Evropskou ligu opět vyhrála," predikuje reprezentační brankář Tomáš Vaclík.

Icardi, Mata, Mertens či Gomis slaví, na turecký trůn usedl opět po čtyřech letech Galatasaray

Ten se před časem se svými bývalými spoluhráči i osobně potkal: "Navštívil jsem je před zápasem v Manchesteru, byl jsem u nich na hotelu těsně předtím, než jeli na stadion. Tenkrát ještě nad vítězství v Evropské lize nepřemýšleli, byli čerstvě po změně trenéra a bojovali hlavně o záchranu ve španělské lize. Teď už je ale situace úplně jiná," upozorňuje Tomáš Vaclík.

V aktuální epizodě podcastu Livesport Daily byla také řeč:

O tom, jestli v Seville vědomě upřednostňují Evropskou ligu před domácí soutěží.

O Jesusu Navasovi, jaký byl na hřišti i v kabině.

O Vaclíkově půl roce v Anglii i plánech pro příští sezonu.

Nový díl Livesport Daily najdete i na dalších oblíbených podcastových platformách – Apple Podcasts a Google Podcasts.