eFotbal

Van Buren na Slovácko? Svědík ho prý na seznamu má, ale blíž Uherskému Hradišti je jihočeský Brandner

Van Buren na Slovácko? Svědík ho prý na seznamu má, ale blíž Uherskému Hradišti je jihočeský Brandner
Van Buren na Slovácko? Svědík ho prý na seznamu má, ale blíž Uherskému Hradišti je jihočeský BrandnerFlashscore
Patrik Brandner si dosud vyzkoušel českou nejvyšší soutěž v Příbrami, Dukle a Českých Budějovicích, s tím, že poslední ročník se mu z pohledu osobních statistik až tak nepovedl a třiadvacet prvoligových startů a 932 odehraných minut se mu povedlo přetavit pouze v jeden přesný zásah.
Reklama
Reklama

Protože mu na Střeleckém ostrově dobíhá smlouva a s jihočeským vedením se k tomuto datu nedokázal domluvit na novém pracovním dokumentu, mohl by jít o dům dál a zájem má mít 1. FC Slovácko, které na trhu pátrá po přímé náhradě za Václava Jurečku.

Rychlonohý univerzál, který je použitelný na křídle, na hrotu i pod ním, by mohl být odchodu do Uherského Hradiště opravdu blízko. "Slovácko nabízí o něco lepší podmínky, navíc Patrik potřebuje změnu a láká ho vidina evropských pohárů," citoval Deník Sport svůj zdroj.

Bude měnit po třech a půl letech prostředí? Martin Svědík zájem má. "Sám vím, že kromě hráčů, které musíme nahradit, je potřeba ještě zkvalitnit kádr a někoho dalšího přivést, abychom ty soutěže zvládli. Vedení by to mělo vnímat, jsme zodpovědní za koeficient. Jeho reakce bude velmi důležitá. Doufám, že nám jde o společný cíl. Práce mi musí dávat hlavu a patu. Leckteré smlouvy běží do třicátého června. Pak je to na dohodě, jestli hráč bude moct přijít dřív, nebo ne," citoval iSport.cz slova náročného šéfa vítěze domácího poháru.

Byť se mají na trenérově wantlistu nalézat také Mick van Buren ze Slavie, Michal Trávník ze Sparty či Petr Mareš z Rigy, osmadvacetiletý vítěz FNL ze sezony 2018/2019 by mohl být změně dresu vůbec nejblíže.

Alijagič opustí slávistické struktury bez jediného soutěžního startu za sešívané "S", měl by se stát kolegou Vaclíka

Zdroj: isport.blesk.cz