eFotbal

Vážím si toho, že se mi Baník ozval, přiznává mladík, jenž neprorazil v Udinese. Kdo míří na Bazaly dál?

Vážím si toho, že se mi Baník ozval, přiznává mladík, jenž neprorazil v Udinese. Kdo míří na Bazaly dál?
Vážím si toho, že se mi Baník ozval, přiznává mladík, jenž neprorazil v Udinese. Kdo míří na Bazaly dál?Flashscore
Po Michalu Frydrychovi se Baník Ostrava pochlubil další novou tváří, jíž se stal dvaadvacetiletý levý krajní hráč Jan Kubala.
Reklama
Reklama

Slezská značka se na příchodu mladíka s minulostí ve Frýdku-Místku či Slavoji Vyšehrad dohodla s italským Udinese Calcio a to na ročním kontraktu s víceletou opcí.

Křídelník strávil na severu Apeninského poloostrova několik let, ale Serii A nikdy neokusil a jen párkrát se dostal do zápasové nominace áčka. Jinak nastupoval v Primaveře.

"Je to hráč na levou stranu s velmi dobrými rychlostními předpoklady. Několik let strávil v kvalitním italském klubu, a i když nenastupoval za áčko, chceme s ním u nás pracovat a rozvinout jeho potenciál" uvedl na fcb.cz sportovní ředitel Alois Grussmann.

Kubala, jenž má mít podle transfermarkt.com tržní cenu okolo 150 tisíc eur, už mimochodem v minulosti Ostravou prošel a to v rámci své éry v dorostu.

"Část toho angažmá jsem ale byl zraněný. Baník se za tu dobu neskutečně posunul a vážím si toho, že se mi ozval. Vynasnažím se udělat vše pro to, abych byl platným členem týmu," doplnil na stránkách fcb.cz sám nový svěřenec Pavla Vrby.

Další posilou FCB se stane dvaadvacetiletý levý bek Eldar Šehič. Ten dorazí na Bazaly z Karviné na roční hostování s opcí.

Řešili jsme možnost, že bych šel do zahraničí, ale nebylo tam nic podle mých představ, přiznává Havlík

Zdroj: fcb.cz