eFotbal

Ve Varnsdorfu dobře ví, kde je tlačí bota. I proto touží po nebezpečném a produktivním Dordičovi...

Ve Varnsdorfu dobře ví, kde je tlačí bota. I proto touží po nebezpečném a produktivním Dordičovi...
Ve Varnsdorfu dobře ví, kde je tlačí bota. I proto touží po nebezpečném a produktivním Dordičovi...Flashscore
Letní příprava druholigového Varnsdorfu byla rozporuplná, protože přinesla dvě výhry a tři poměrně jasné porážky.
Reklama
Reklama

Svěřenci kouče Pavla Drska si poradili pouze s Přepeřemi (4:1) a rezervou Slovanu Liberec (2:1), zbylá tři vystoupení proti Mladé Boleslavi (1:6), Dukle (2:4) a Jablonci (0:2) nezvládli.

"Jasně se ukázalo, kde nás tlačí bota. Neproměněné šance," pronesl na klubovém webu čtyřiačtyřicetiletý odborník, jenž vede Varnsdorf od letošního ledna.

Nový ročník FNL startuje jeho tým již v pátek na jihlavské půdě. Favoritem by měla být domácí Vysočina. "Sestavu v hlavě mám, ale ještě jsou tam nějaké otazníky," připustil bývalý kouč Dukly, jenž v minulosti okusil i řecké a německé prostředí.

Ten by moc rád pracoval i se sedmadvacetiletým srbským záložníkem Bojanem Dordičem, jenž už v minulosti ve Varnsdorfu působil a mimo jiné si zahrál i za Táborsko, Liberec nebo Opavu, kde působil naposledy...

O jeho druhém působení v klubu se nyní jedná. "Bojan s námi trénuje a proti Liberci odehrál poločas. Je to hráč, který je nebezpečný a produktivní před soupeřovou brankou. Víme, že tam máme problém. Jestli Bojan přijde, je otázka jednání, ale určitě je to pro nás zajímavý hráč.,“ přiznal na fkvarnsdorf.cz Drsek, jenž už si dříve vyzkoušel také asistentskou roli v Jablonci.

Baník posílá mladou krev na zkušenou. Kdo jde do Frýdku-Místku a kdo míří do Třince?

Zdroj: fkvarnsdorf.cz