eFotbal

Velké zklamání, mračil se boleslavský kouč Kulič. Na absenci Matějovského se nevymlouval

Velké zklamání, mračil se boleslavský kouč Kulič. Na absenci Matějovského se nevymlouval
Velké zklamání, mračil se boleslavský kouč Kulič. Na absenci Matějovského se nevymlouvalFlashscore
Pět posledních zápasů ve FORTUNA:LIZE proměnila Mladá Boleslav pouze v jediný získaný bod. Naposledy doma padla se Slováckem 0:1 a kouč Marek Kulič neskrýval rozčarování. „Konec nám nevyšel, tak to prostě je. Musíme si to vyhodnotit a uvidíme, co dál,“ uvedl mladoboleslavský kouč a bývalý kanonýr. „Kdyby se ale hrál normální podzim, tak jsme byli třetí,“ upozornil, že úplná bída to ze strany jeho svěřenců nebyla.
Reklama
Reklama

Nepovedený podzimní finiš Mladá Boleslav podtrhla domácí porážkou se Slováckem. Mdlé představení bez větších šancí nemile zaskočilo i Kuliče. „Byly tam jen nějaké závary, jinak nám střely létaly hodně nad. Zklamání je z toho všeho hodně velké, konec podzimu nám nevyšel,“ neskrýval.

Nový cíl rekordmana Petržely. Ve škole jsem měl samé pětky, ty se mi líbí, smál se. Slavit přijede i Limberský

Tým se nepovedlo nastartovat. Hodně chyběl špílmachr Marek Matějovský, jenž se dostal na hřiště až v 64. minutě. Na jeho absenci se ale Kulič nevymlouval. V závěru při hře vabank vysunul na hrot i střídajícího obránce Šimka. „Zkusili jsme to, ale víte, jak to je. Zase jsme nebyli vzadu krytí. Slovácko nám dvakrát uteklo, takže kdybychom to udělali dříve, nikdo neví, jak by to dopadlo,“ obhajoval své tahy ohledně sestavy mladoboleslavský kouč.

Viditelně jej mrzelo, že tým konec podzimu nezvládl. „Nebylo nám souzeno, opustilo nás i štěstí, a to i kvůli terénům. Kdyby se hrál normální podzim, tak jsme skončili třetí,“ dodal v narážce, že nejvyšší soutěž měla na programu na podzim hned devatenáct kol.

Svědík a reprezentace? Mám smlouvu a jede se dál ve Slovácku, řekl kouč po vítězství v Boleslavi