eFotbal

Velký třesk na Old Trafford. Ten Hag se plánuje v létě zbavit až patnácti nepotřebných kusů

Velký třesk na Old Trafford. Ten Hag se plánuje v létě zbavit až patnácti nepotřebných kusů
Velký třesk na Old Trafford. Ten Hag se plánuje v létě zbavit až patnácti nepotřebných kusůFlashscore
Vyřazení z Evropské ligy na úkor Sevilly neujde trestu. Manchester United to za ostudný výkon dostal na Ostrovech pořádně sežrat a nevylučují se ani výrazné změny v kabině během letního přestupového okna. Podle britského listu The Guardian by se nizozemský kouč Erik ten Hag mohl zbavit až patnácti nepotřebných kusů.
Reklama
Reklama

Nebojí se dělat radikální kroky a po čtvrtečním fiasku se zdá, že jsou nutné. Rudí ďáblové byli jedni z horkých favoritů na triumf v Evropské lize, ale odvetu v Seville nezvládli. Rozhodly trestuhodné chyby, nevýrazný výkon.

Podle The Guardian je možné čekat po konci sezóny na Old Trafford velké personální změny. Čistka by se mohla týkat až patnácti jmen. Není velkým překvapením, že mezi skloňovanými jmény figurují Harry Maguire a Anthony Martial.

Odchod z Manchesteru by se měl týkat také hráčů jako Jadon Sancho, Scott McTominay, Fred, Victor Lindelöf, Donny van de Beek, Anthony Elanga, Dean Henderson či Brandon Williams. Na seznamu nepotřebných jsou ale i Loanees Alex Telles, Hannibal Mejbri, Eric Bailly, Phil Jones a Axel Tuanzebe.

Aktuálně třetí tým tabulky Premier League nepochybuje, že v další sezóně okusí prestyžní Ligu mistrů. Tato soutěž je však ještě o level výše než Evropská liga, proto Ten Hag potřebuje nové posily, aby Manchester nevybouchl jako proti Seville.