eFotbal

Venkovní hřiště, kam poslední dobou jezdíme, jsou bohužel katastrofa a snižují kvalitu naší ligy, zlobí se Holeš

Venkovní hřiště, kam poslední dobou jezdíme, jsou bohužel katastrofa a snižují kvalitu naší ligy, zlobí se Holeš
Venkovní hřiště, kam poslední dobou jezdíme, jsou bohužel katastrofa a snižují kvalitu naší ligy, zlobí se HolešFlashscore
Slávisté potřetí v sezoně prohráli, kvůli čemuž ztratili vedoucí pozici a nyní mají na vedoucí Viktorii manko tří bodů.
Reklama
Reklama

Nemohla by sešívaným nečekaná prohra s Libercem uškodit zejména se čtvrteční důležitou osmifinálovou odvetou v Evropské konferenční lize?

"Myšlení do odvety to asi nepoznamená. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na čtvrteční zápas. Nemyslím si, že by nám chyběly síly. Měli jsme tam nějaké změny a pak i přišli čerství kluci na dostřídání. Fyzicky to nebyl nějak běžecky náročný zápas, soupeř bránil a my jsme jenom dobývali. Nebylo to nahoru dolů, takže v tom problém nebyl," upozornil na klubových stránkách Tomáš Holeš.

Obhájce titulu už se těší na lepší hrací plochu v Linci a doufá, že si po Liberci spraví chuť. To vše i přesto, že LASK o víkendu rozdrtil WSG Tirol poměrem 6:0.

"Snad tam bude lepší hřiště. Nejlíp se hraje v Edenu, kde jsou podmínky nejlepší. Bohužel ty venkovní hřiště, kam poslední dobou jezdíme, jsou katastrofa a snižují kvalitu naší ligy," uzavřel na stránkách slavia.cz osmadvacetiletý univerzál s klubovou minulostí v Hradci Králové i Jablonci, který by mohl podle některých odborníků v národním mužstvu klidně zaskočit i na stoperské pozici.

Sparta Čvančaru do mezihry nechce. Podle Vrby by si měl uvědomit, proč je na Letné a co mu víc vyhovuje

Zdroj: SK Slavia Praha