eFotbal

Viróza kosí kabinu Plzně. Vinou početné marodky byla zrušena příprava s Pardubicemi

Viróza kosí kabinu Plzně. Vinou početné marodky byla zrušena příprava s Pardubicemi
Viróza kosí kabinu Plzně. Vinou početné marodky byla zrušena příprava s PardubicemiFlashscore
Hráči Plzně v sobotu nenastoupí proti Pardubicím. Vedení Viktorie podle svého webu zrušilo domácí přípravné utkání kvůli početné marodce a viróze v týmu úřadujících prvoligových mistrů.
Reklama
Reklama

Svěřenci trenéra Michala Bílka ve středečním úvodním duelu zimní přípravy porazili plzeňský Petřín 3:1. Kvůli zdravotním problémům odstoupil krajní bek Radim Řezník, zranění jsou také útočník Jan Kliment nebo obránce Václav Jemelka.

Do zápasu s divizním Petřínem nezasáhli ani stoper Mohamed Tijani, záložníci Jhon Mosquera, Václav Pilař, Jan Sýkora a Adam Vlkanova či zimní posila útočník Matěj Vydra.

„Prioritou pro nás nyní je, aby se hráči dali zdravotně do pořádku, minimalizovali jsme rizika a celý kádr byl k dispozici pro důležité herní soustředění ve Španělsku, kam odlétáme příští týden," uvedl tiskový mluvčí plzeňského klubu Václav Hanzlík.

Západočeši se v Benidormu utkají s druholigovým německým Heidenheimem (13. ledna), Ferencvárosem Budapešť (16. ledna) a v generálce na jarní část sezony s norským Molde (20. ledna).