eFotbal

Votroci hlásí rošády. Hais odchází z Hradce na hostování do Táborska, rýsuje se ale velká posila z Itálie

Votroci hlásí rošády. Hais odchází z Hradce na hostování do Táborska, rýsuje se ale velká posila z Itálie
Votroci hlásí rošády. Hais odchází z Hradce na hostování do Táborska, rýsuje se ale velká posila z ItálieFlashscore
Kádr královéhradeckého FC opouští Daniel Hais. Urostlý útočník odchází na roční hostování bez opce do Táborska, odkud si ho Votroci mohou v zimní přestávce stáhnout zpět. Naopak do východočeského klubu má namířeno z italského Lecce dvacetiletý Daniel Samek. S Hradcem Králové je domluven podle novináře z deníku Sport Radka Špryňara na ročním hostování.
Reklama
Reklama

Hais zatím za Východočechy naskočil do osmnácti prvoligových duelů. Gólově se prosadil v pohárovém utkání v Jihlavě. „Danovu pozici v týmu jsme na startu sezóny řešili, jelikož bylo zřejmé, že mu chybí herní vytížení. Velký zájem o něj projevilo Táborsko, kam odchází na roční hostování. Pevně věříme, že je to v tuto chvíli pro Danův rozvoj optimální řešení, protože tam dostane potřebné herní vytížení,“ hlásí Jiří Sabou, sportovní ředitel hradeckého klubu.

Naopak do kádru Votroků naskočí dvacetiletý Daniel Samek, který by měl ve východočeském klubu strávit roční hostování. Samek do roku 2018 fotbalově vyrůstal, pak zamířil do pražské Slavie, kde během 19 utkání vstřelil tři branky a přidal i tři asistence. Italské Lecce za hráče před dvěma zaplatilo dva miliony eur, což je v současnosti padesát milionů korun. Do prvního týmu se ale Samek nepropracoval, v mládežnickém výběru ale odehrál skoro sedm desítek duelů.

Gól není zločin: Kliment odmítl dobrodružství a válí. Jeden Ewerton nestačí, poznává Baník