eFotbal

Vše odpuštěno! Kylian Mbappé je opět v zápasové nominaci

Vše odpuštěno! Kylian Mbappé je opět v zápasové nominaci
Vše odpuštěno! Kylian Mbappé je opět v zápasové nominaciFlashscore
V týdnu byl vzat na milost a připojil se zpět k prvnímu týmu. Kylian Mbappé asi zůstane v Paříži i v této sezoně, i když to vypadalo, že odchod je nevyhnutelný. Kouč Luis Enrique je však štěstím bez sebe.
Reklama
Reklama

V sestavě pro utkání s Les Violets nechybí Kylian Mbappé ani Ousmane Dembélé. První jmenovaný se vrátil do sestavy prvního týmu po příměří v jeho sporu o prodloužení smlouvy s klubem.

Španělský trenér naznačil, že je rád, že má Mbappého opět k dispozici, ačkoli na otázku, zda dostal ze strany klubu nějaké záruky ohledně toho, zda bude útočník k dispozici i na začátku příštího měsíce, odpověděl vyhýbavě.

"Zdá se, že je v nejlepší formě a velmi motivovaný, se správným smýšlením. Je skvělé mít k dispozici hráče světové třídy, jako je Kylian, a to nejen z hlediska jeho fotbalových schopností, ale také jeho charakteru. Mám z něj velkou radost," říkal Enrique před zápasem.

Co se Dembélého týče, Enrique na tiskové konferenci uvedl, že bývalý hráč Barcelony je  připraven být zařazen do základní sestavy. 

Kdo naopak chybět bude, to je Marco Verratti. Jeho odchod se zdá být otázkou času, a i proto byl úplně vynechán z nominace. Stejně jako španělský levý obránce Juan Bernat, který je údajně blízko k návratu do Bundesligy.