eFotbal

Vše stále máme ve svých rukou, fyzicky jsme na tom mnohem lépe, hledá pozitiva Kačaraba

Vše stále máme ve svých rukou, fyzicky jsme na tom mnohem lépe, hledá pozitiva Kačaraba
Vše stále máme ve svých rukou, fyzicky jsme na tom mnohem lépe, hledá pozitiva KačarabaFlashscore
Sešívaný stoper Taras Kačaraba byl v úvodním duelu 3. předkola LM v Budapešti u obou branek Ferencvároše. Nejprve po jeho zpětné přihrávce vyrobil obří kiks Ondřej Kolář a poté se po jeho zákroku pískal pokutový kop, který byl proměněn.
Reklama
Reklama

Jak jeho souboj v pokutovém území proběhl? "Nevím, jestli se takové penalty mají pískat. Vážně nevím. Nechtěl jsem nic udělat, srazit ho. Jen jsem se snažil zablokovat jeho přihrávku, nebo střelu. Situace mohla asi pokračovat, proto to sudí zapískal. Musím se podívat na video. Věřím, že doma to zvládneme, poučíme se z našich chyb," pronesl na klubovém webu exliberecký střední obránce.

Podle obránce to bylo hodně těžké na hlavu. "Byl to náročný zápas, určitě jsme ale měli sílu a kvalitu ho zvládnout. Dvě situace nám ho pokazily. Máme ale druhý poločas před našimi fanoušky, musíme jim to vrátit a postoupit. Dáme do toho všechno," burcoval své kolegy defenzivní specialista z Edenu.

Ten je ohledně postupu do čtvrtého předkola stále optimistou. "Utkání jsem si užil, jen škoda, že jsme uhráli takový výsledek. Všechno ale stále máme ve svých rukou. Oni bráni hodně prostorově, fyzicky jsme na tom mnohem lépe. To bylo vidět celý zápas, tlačili jsme je. Jejich brankář udělal hodně dobrých zákroků, bohužel nám nedovolil ani jeden gól. Odveta mohla být o dost lehčí. Ale nevadí, druhá půle je u nás doma, musíme to zvládnout," uzavřel na webu slavia.cz šestadvacetiletý svěřenec Jindřicha Trpišovského.

Komplikace pro Slavii: Trpišovského družina odjíždí z Budapešti s dvoubrankovým mankem

Zdroj: slavia.cz