eFotbal

Vstup do jara bohužel zůstal hluboko za naším očekáváním, uvědomují si na Vysočině

Vstup do jara bohužel zůstal hluboko za naším očekáváním, uvědomují si na Vysočině
Vstup do jara bohužel zůstal hluboko za naším očekáváním, uvědomují si na VysočiněFlashscore
Ne všem favoritům F:NL se na jaře daří. Vyškov už přišel o první místo, exligová Zbrojovka je stále až pátá a navíc se jí již bodově vyrovnala i šestá Vlašim a bez výhry v odvetné části druholigového ročníku zůstává také Jihlava.
Reklama
Reklama

Fotbalisté Vysočiny se nedočkali tříbodového zisku ani ve třetím jarním duelu. V úvodu jara jasně podlehli rezervě Sigmy (0:3), následně před domácím publikem nedokázali skolit Hanáckou Slavii Kroměříž (0:0) a před pár dny si odvezli těsnou prohru ze hřiště Táborska (1:2).

Když už nic, alespoň se tým radoval v 19. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY z prvního jarního gólu. V Jihlavě však skutečně čekají více i z toho pohledu, že to ještě není úplně dávno, když se v regionu hrála nejvyšší soutěž.

Zklamání a vztek. Na vystřídání byli všichni hráči, hrůzostrašný výkon, zlobil se po výbuchu v Chrudimi kouč Zbrojovky

"Utkání jsme nezvládli, což pro nás všechny představuje tvrdou ránu. Myslím si, že zápas jsme si rozhodně nezasloužili prohrát. Kluci obrovsky dřeli a vykázali skvělé běžecké hodnoty," mrzelo kouče FCV Davida Oulehlu, jehož vyjádření nabídl web fcvysocina.cz.

Kvalitní a vyvážený herní projev je v dnešní době evidentně málo. "Je nám to k ničemu. Fotbal se hraje na góly. Náš vstup do jara bohužel zůstal hluboko za naším očekáváním. Musíme se z toho během nadcházející reprezentační pauzy oklepat, kvalitně potrénovat a odrazit se do vydařenějšího období," snažil se zůstat optimistou čtyřicetiletý odborník, který v minulosti prošel také Baníkem Ostrava, Viktorií Žižkov či Varnsdorfem.

Trenér Vyškova zuřil. Nejhorší poločas pod mým vedením v klubu. Tohle úspěch přinést nemůže, nešetřil svůj tým

Žlutomodrému mužstvu by se nyní nepochybně hodil nejproduktivnější hráč jihlavského podzimu Lukáš Fila. Ten už je však součástí Mladé Boleslavi, v níž zatím marně bojuje o důvěru Davida Holoubka. Byť byl nominován ke čtyřem jarním soubojům F:L, zatím z toho nebyla ani jedna odehraná prvoligová minuta.

Nyní devátý tým tabulky navíc po reprezentační pauze narazí na vedoucí Duklu (29. 3.), která na jaře šlape a podle všeho bude hrát o přímý postup mezi elitu. Naději by však na Vysočině ztrácet neměli. Vždyť i lépe postavené celky Příbram nebo Brno už v dosavadním průběhu prohrály vícekrát (8), než právě Mastný, Araujo-Wilson a spol. (7).

Juliska velebí žolíka a Dukla vede druhou ligu! Je to jen dílčí úspěch, neusneme na vavřínech, hlásí trenér