eFotbal

Vyhrajeme 1:0 a ten gól dá Kuchta, tipuje Uhrin mladší, který by dal do základu i křídelníky Lingra s Hložkem

Vyhrajeme 1:0 a ten gól dá Kuchta, tipuje Uhrin mladší, který by dal do základu i křídelníky Lingra s Hložkem
Vyhrajeme 1:0 a ten gól dá Kuchta, tipuje Uhrin mladší, který by dal do základu i křídelníky Lingra s HložkemFlashscore
Dušan Uhrin mladší tipuje, že Češi dokáží postoupit přes Švédsko do barážového finále proti Polsku a uchovají si tak naději na světový šampionát v Kataru.
Reklama
Reklama

"Nevím, jestli nebudu sám, vím, že jsme outsideři, ale tipnu si, že vyhrajeme 1:0 a ten gól dá Honza Kuchta," nebál se konkretizovat syn kouče vicemistrů Evropy z roku 1996.

Pakliže by neseděl na trenérské lavičce Jaroslav Šilhavý, nýbrž právě někdejší šéf Temešváru, Kluže, Dinama Tbilisi, Dinama minsk či AEL Limassolu, na hrotu by nastoupil zmíněný Kuchta, jehož by doplňovali v Praze působící křídelnící Adam Hložek ze Sparty a Ondřej Lingr ze Slavie.

Toho by tak čekal velmi ostrý soutěžní debut v nejcennějším dresu. "Můj názor je takový: na hrotu Honza Kuchta, a na křídlech Adam Hložek a Ondra Lingr. Všechno to jsou dobří hráči, kteří ve svých klubech pravidelně nastupují, dávají góly, mají formu. Že jsou nezkušení, moc neberu, protože všichni hráli, nebo hrají evropské poháry, to je samo o sobě dostatečné. Nikdo netvrdí, že nahradit Patrika Schicka bude snadné, to ani náhodou, ale myslím, že ta situace přímo nabízí takové řešení. Byl bych pro něj," zakončil na serveru iSport.cz čtyřiapadesátiletý odborník s velmi pestrou klubovou minulostí doma i v zahraničí.

Berger: Kuchta v Rusku nebo Pekhart v Polsku góly dávají, proč by se nemohli trefit proti Švédsku?

Zdroj: Deník Sport