eFotbal

Výměna mezi Hradcem a Prostějovem. Votroky posílí Spáčil, opačným směrem putuje Ševčík

Výměna mezi Hradcem a Prostějovem. Votroky posílí Spáčil, opačným směrem putuje Ševčík
Výměna mezi Hradcem a Prostějovem. Votroky posílí Spáčil, opačným směrem putuje ŠevčíkFlashscore
Votroky během jejich soustředění v turecké Antalyii obránce Karel Spáčil. Ten na východ Čech putuje z druholigového Prostějova. Hradec Králové opačným směrem vyslal Ondřeje Ševčíka. Transfery obou hráčů by měly být vyřešeny v nadcházejících dnech.
Reklama
Reklama

Dvacetiletý obránce se k týmu připojil již během tureckého soustředění a zasáhnout by mohl i do startu ligového jara. Opačným směrem putuje do kabiny účastníka FNL osmadvacetiletý Ondřej Ševčík.

[a href="/clanek-241695-Konecne-Zima-zapisuje-prvoligove-starty-v-Rumunsku-je-elitnim-golmanem-Z-prestupu-vys-seslo-kvuli-ri.html"][b]Konečně! Zima zapisuje prvoligové starty, v Rumunsku je elitním gólmanem. Z přestupu výš sešlo kvůli rivalitě

„Ondřej Ševčík od nás minulý týden dostal souhlas k tomu, aby se začal připravovat s Prostějovem. Součástí dohody, která se vztahuje k jeho přesunu na Moravu, je také příchod Karla Spáčila do FC Hradec Králové. V současné chvíli finalizujeme smlouvy o přestupech obou hráčů,“ nechal se slyšet sportovní ředitel Hradce Králové Jiří Sabou.

„Byl jsem překvapený, když jsem se dozvěděl o zájmu Votroků. Klub roste, nový stadion… Je to splněný sen,“ uvedl Spáčil, který v Prostějově prošel všemi mládežnickými kategoriemi a vyzkoušel si také půlroční hostování v krajském přeboru v Lipové.