eFotbal

Vymění Bah Prahu za Lisabon a stane se kolegou Vertonghena či Weigla? Benfica už údajně zahájila jednání

Vymění Bah Prahu za Lisabon a stane se kolegou Vertonghena či Weigla? Benfica už údajně zahájila jednání
Vymění Bah Prahu za Lisabon a stane se kolegou Vertonghena či Weigla? Benfica už údajně zahájila jednáníFlashscore
Ještě to není tak dávno, co byl s Benfikou Lisabon spojován kmenový útočník Slavie s přítomností v Boavistě Porto Petar Musa.
Reklama
Reklama

Nyní se v souvislosti s portugalským gigantem, který letos dokráčel do čtvrtfinále Ligy mistrů, v němž vypadl s Liverpoolem, zmiňuje Alexander Bah.

Jak zaznělo v listech Records či A Bola, Benfica už měla zahájit se čtyřiadvacetiletým reprezentantem Dánska, jehož tržní cena se má pohybovat okolo 6 milionů eur, první kolo jednání.

Bývalý zadák Sönderjyske, jenž dosud přetavil 68 soutěžních vystoupení za Slavii v 7 tref a 16 gólových asistencí, má v Edenu platnou smlouvu až do léta 2025.

Sedmatřiceti primáty ověnčenou slavnou značku ze stadionu da Luz, která čeká na titul v Primeira Lize již tři roky, převezme od letošního léta německý odborník Roger Schmidt, jenž přejde do Portugalska z PSV Eindhoven.

Pakliže by se jedna z opor Jindřicha Trpišovského opravdu odebrala do portugalské metropole, stala by se novým spoluhráčem známých firem jako Seferovič, Weigl, Otamendi nebo Vertonghen.

Z malého kluka se stal ramenatý chlap. Ve Wolfsburgu možná roste rozený tvůrce hry pro českou reprezentaci...

Zdroj: A Bola