eFotbal

Vypálí Frankfurt rybník Barceloně i Realu? Mladý netopýr je ve Španělsku v kurzu víc jak Batman

Vypálí Frankfurt rybník Barceloně i Realu? Mladý netopýr je ve Španělsku v kurzu víc jak Batman
Vypálí Frankfurt rybník Barceloně i Realu? Mladý netopýr je ve Španělsku v kurzu víc jak BatmanFlashscore
Po této sezóně se neočekává, že by se na přestupovém trhu mávalo tučnými balíky bankovek. Situace způsobená pandemií koronaviru utáhla opasky i největším gigantům, proto je nepravděpodobné, že se bude utrácet za vyhlášená jména. O to více by mohl stoupat zájem o talentované mladíky, kteří znamenají příslib do budoucna a jejich cenovka je k peněženkám šetrná. Ve Španělsku se v posledních dnech řeší jméno sedmnáctiletého talentu z Valencie.
Reklama
Reklama

Produkt mládežnické akademie Los Che Fabio Blanco poutá pozornost celé Evropy, přestože se doposud zdálo, že by mohl setrvat v rodné zemi. Není tomu tak dávno, co jeho jméno bylo spojováno s Realem Madrid, v posledních měsících se pro změnu hovoří o volání z Camp Nou.

Bývalý generální ředitel Valencie Mateu Alemany nyní operuje v Barceloně a hráče dobře zná. Má to být právě on, který našeptává Joanovi Laportovi, že by jej měl co nejdříve získat pro svůj tým. Sedmnáctileté křídlo je často přirovnáváno k Ferranu Torresovi, který v barvách Netopýrů v posledních dvou sezónách doslova září.

Španělské velkokluby však mají dle informací webu SuperDeporte smůlu, neboť nejblíže jeho zisku je aktuálně bundesligový Eintracht Frankfurt. Obě strany se údajně sešly a dojednaly, že po sezóně dojde k přesunu. To kazí plány i dalším zájemcům, neboť jeho dostupnost prý sondovaly také Juventus, Marseille či Dortmund.

Zdroj: superdeporte.es