eFotbal

Vyškov hlásí čerstvé posily. Z Budějovic přichází na hostování Zajíc, z Jihlavy pak defenzivní duo

Vyškov hlásí čerstvé posily. Z Budějovic přichází na hostování Zajíc, z Jihlavy pak defenzivní duo
Vyškov hlásí čerstvé posily. Z Budějovic přichází na hostování Zajíc, z Jihlavy pak defenzivní duoFlashscore
Prvoligové ambice Vyškova nelze přehlížet. Podruhé v řadě tento klub z Moravy neuspěl v baráži, přesto naděje na postup do české nejvyšší soutěže stále neumírá. Družina trenéra Jana Kameníka dozná během letního přestupového okna některých změn a v dalším ročníku FNL to zkusí znovu.
Reklama
Reklama

Vyškov nechce ponechat nic náhodě a svůj kádr doplňuje o nové tváře již na startu přípravy. Z Českých Budějovic přivedl na půlroční hostování nevyužívaného útočníka Tomáše Zajíce. Sedmadvacetiletý střelec by mohl týmu pomoci k zisku důležitých bodů.

„Naposledy působil v Českých Budějovicích, kde toho tolik neodehrál. Slibujeme si, že ho vrátíme zpátky do střelecké formy a bude útočníkem, který se u nás prosadí,” prohlásil Kameník na adresu zajíce.

NEČEKANÁ ODMĚNA ZA HISTORICKÉ JARO. KLADNO PO STÍHACÍ JÍZDĚ NAKONEC MÍŘÍ DO ČFL

Tím ale posilování Vyškova ani zdaleka nekončí. Čtvrtý tým uplynulého ročníku FNL získal defenzivní duo z Jihlavy. Tým posílili sparťanský odchovanec Milan Piško operující na postu stopera a na pravé straně obrany by mohl být využíván Tomáš Svoboda.

„Je to hráč, se kterým mám zkušenost z Jihlavy. Odchovanec Sparty Praha, jenž má dobré základy. Navíc je to dobrý charakter a vítězný typ. Do svých řad tak získáváme hráče, který bude mít své uplatnění. Zároveň je v naší sestavě využitelný na více postech. Z tohoto důvodu jsme si přáli, aby přišel,” dodal kouč Vyškova.