eFotbal

Welšan chce domů: Třetí příchod Balea na White Hart Lane?

Welšan chce domů: Třetí příchod Balea na White Hart Lane?
Welšan chce domů: Třetí příchod Balea na White Hart Lane?Flashscore
Pod dojmem řádění Covidu v kabině Tottenham momentálně počítá poslední zdravé fotbalisty a po Konferenční lize s Rennes odkládá i ligový souboj v Brightonu, na přestupové frontě se pro londýnský klub rýsuje několik zajímavých tahů. A jeden dokonce zdarma. V létě se chce podruhé - tentokrát úplně zdarma - vrátit po konci kontraktu v Realu “ztracený syn” Gareth Bale.
Reklama
Reklama

 Poprvé přišel jako cucák a vyrostl v superhvězdu, jejíž přestupová částka poprvé v dějinách překonala stomilionovou hranici. Podruhé přišel jako hasnoucí (a problémová hvězda na hostování) a byť se týmu nedařilo, on si nemohl stěžovat: pod Mourinhem nastřílel v 34 zápasech 16 gólů. Teď se chce podle španělského webu Fichajes Gareth Bale do Spurs vrátit potřetí. 

Byť pod Ancelottim za Real po svižném začátku neodehrál od srpna ani minutu, už nyní hledá hvězda waleského nároďáku skuliny, jak se po konci kontraktu na San Bernabeu vrátit na White Hart Lane. Na což se mimochodem Real velmi těší protože se zbaví obřího (podle spekulací až 600 tisíc eur týdně) platu. Přímým nástupcem Balea v Bílém baletu by - vedle plánovaných posil jako je Haaland a Mbappé - pak mohl být křídelník Bayernu Kingsley Coman, o kterého mají mít činovníci Realu velký zájem. 

Všechno bude záležet na Antoniu Contem. Ten nyní podle všeho plánuje v kabině Spurs velký úklid a výměnu kádrů, vyklidit skříňky by si podle stávajících spekulací měli třeba Tanguy Ndombelé (zájem má mít Juventus) nebo Steven Bergwijn, kterého si hodlá do Holandska zpět stáhnout PSV, očekává se též, že by působiště mohli změnit i Harry Winks nebo Dele Alli. A Conte se sportovním ředitelem Paraticim plánují, koho na jejich místa dosadí. Podle nepotvrzených informací je Conte možnému transferu nakloněn. Zaprvé by byl zdarma, za druhé má podle trenéra dvaatřicetiletý křídelník jako alternativa nebo spíše krytí za Harrym Kanem a Son Heung-minem ofenzivě Tottenhamu stále co nabídnout. Dočkají se fanoušci druhého návratu svého  někdejšího idolu?

zdroj: fichajes.es