eFotbal

West Ham je se Součkem a Ricem ve středu pole neuvěřitelně silný, rozplýval se Guardiola. Dokáží Kladiváři obrat Citizens v cestě za titulem?

West Ham je se Součkem a Ricem ve středu pole neuvěřitelně silný, rozplýval se Guardiola. Dokáží Kladiváři obrat Citizens v cestě za titulem?
West Ham je se Součkem a Ricem ve středu pole neuvěřitelně silný, rozplýval se Guardiola. Dokáží Kladiváři obrat Citizens v cestě za titulem?Flashscore
Manchesteru City stačí k zaručení mistrovského titulu získat čtyři body z posledních dvou zápasů. V cestě družině okolo trenéra Pepa Guardioly stojí West Ham a Aston Villa.
Reklama
Reklama

Citizens se budou proti Kladivářům muset obejít bez zraněných Walkera, Diase, Stonese i Laporteho. „Mají tam určité problémy a my musíme vymyslet, jak bychom z toho mohli těžit. Zkusíme jim ublížit, je to pro nás velká výzva,“ citoval server aktualne.cz slova kouče Hammers Davida Moyese.

Jeho protějšek, jednapadesátiletý Španěl vyzdvihl středovou zálohu West Hamu. „Se Součkem a Declanem Ricem jsou ve středu pole velmi silní,“ konstatoval Guardiola.

„West Ham je v posledních dvou sezonách naprosto mimořádný. Je špičkovým týmem a my to dobře víme. Jsou výborní v mnoha ohledech,“ pokračoval někdejší kouč Barcelony či Bayernu Mnichov.

V případě výhry, by se City výrazně posunulo již k šestému titulu za posledních deset let a osmému v historii. „Víme, o co nám jde. Vítězství by znamenalo neuvěřitelný krok směrem k našemu cíli,“ dodal Guardiola, jehož slova vyšla na webu aktualne.cz.

Zdroj: aktualne.cz