eFotbal

Wiesner s Mejdrem se musí mít na pozoru. S příchodem do Sparty je spojován ekvádorský reprezentant z Genku

Wiesner s Mejdrem se musí mít na pozoru. S příchodem do Sparty je spojován ekvádorský reprezentant z Genku
Wiesner s Mejdrem se musí mít na pozoru. S příchodem do Sparty je spojován ekvádorský reprezentant z GenkuFlashscore
Tomáš Wiesner a Jan Mejdr, čili hráči, kteří mají na Spartě na starosti pravou stranu defenzivní formace, se podle všeho musí mít na pozoru.
Reklama
Reklama

Postupem do základní skupiny Evropské ligy povzbuzené letenské "S" je podle ekvádorského žurnalisty Diega Arcose profesně spojováno s příchodem pětadvacetiletého ekvádorského beka Ángela Preciada.

Ten patří od úvodu roku 2021 belgickému Genku, kde má smlouvu do léta 2025, nicméně v aktuálním ročníku First Division A odehrál pouze 61 minut čistého času .

Trenér Wouter Vrancken s ním tedy evidentně příliš nepočítá, o čemž svědčí i to, že se ho poslední dva soutěžní střety vůbec netýkaly a proseděl je jen mezi náhradníky.

Zmíněný novinář informoval o tom, že má mít před sebou bývalý zadák Independiente Del Valle zdravotní prohlídku v Praze, po které by měl zasednout kvůli podpisovému aktu ke stolu se sportovním ředitelem Tomášem Rosickým.

Ve hře má být hostování s následnou opcí na trvalý podpis, s tím, že vedení KRC za něj dva a půl roku zpět vysázelo 3 miliony eur a o moc níže pravděpodobně nebude chtít jít.

Protože bude hrát Genk letos na podzim "pouze" Konferenční ligu a Sparta se probojovala do zmíněné EL, v tomto směru by si ostřílený obránce nepochybně polepšil.

Nadcházející duel s Anderlechtem už by se ho tak týkat nemusel. Naopak už by mohl osobně přihlížet sparťanským snahám o třetí triumf v řadě na libereckém stadionu U Nisy.

Bude po Gomezovi, Höjerovi a Sörensenovi čtvrtým zahraničním plejerem sparťanské obrany právě třicetinásobný reprezentant Ekvádoru?

Z pohárového hrdiny Olatunjiho se na Letné stává stabilní člen základu a to i díky obětavosti v obranné fázi