eFotbal

Z Arsenalu na San Bernabeu? Pro levého beka kádru Michaela Artety se rýsuje velký přestup!

Z Arsenalu na San Bernabeu? Pro levého beka kádru Michaela Artety se rýsuje velký přestup!
Z Arsenalu na San Bernabeu? Pro levého beka kádru Michaela Artety se rýsuje velký přestup!Flashscore
Mbappého má Perez podle všeho podepsaného, teď se hlavní mediální zbraně soustředí na přestupový hit léta, Erlinga Haalanda. V zákulisí jsou zmiňovány ve spojitosti s Realem i další jména. A Bílý balet podle všeho řeší místa krajních beků.
Reklama
Reklama

V útoku přetlak, v obraně nedostatek. Tak nějak vypadá kádr Realu Madrid, jež je spojován s každou ofenzivní supernovou evropského fotbalového nebe, ale v dalších úrovních hry mu potřebná hloubka chybí. A nyní novináři španělského listu El Espanyol přišli se zajímavým jménem, které by mohlo rozšířit defenzivní alternativy pro Carla Ancelottiho. Real Madrid má podle El Espanyol má zájem o levého beka Arsenalu Kierana Tierneyho. Ten v londýnském klubu nenápadně po přestupu z Celticu dělá velkou kariéru a posunul se mezi opory kádru Mikaela Artety.   

Real má přitom na obou krajích obrany vyznamné problémy. Zatímco na pravé straně nemá náhradu za Daniho Carvajala, kterého v posledních sezónách pronásledují zranění, po odchodu Marcela - očekávaném po konci smlouvy během tohoto léto - na levé straně zůstane též díra. Rozsáhlý kádr Realu Madrid sice Ancelottimu nabízí  univerzální možnosti jako je třeba Lucas Vasquez zaskakující za Caravajala, ale klub se zároveň nebrání podle El Espanyol zkoumat alternativní možnosti do budoucna. 

Tierney se podle nich stává hlavní možností respektive záplatou na místo po Marcelovi, nicméně možný přesun opory skotské reprezentace by mohlo narušit Arsenal poptávané odškodné, které by podle odhadů šlo nad třicet milionů liber. Real má taktéž sledovat Frana Garciu z Vallecana, Angelina z RB Lipsko a mimo nemá být ani alternativa jménem Sergio Reguilon, který akuálně obléká dres Tottenhamu. Nicméně Tierney podle zdrojů z El Espanyolu má být na wish listu Ancelottiho v tuto chvíli jasně nejvýše. Zrealizuje Real skotskou posilu?

zdroj: El Espanyol