eFotbal

Zajímavá možnost pro Modriče? Možná přišla ta chvíle, kdy dát sbohem Bílému baletu

Zajímavá možnost pro Modriče? Možná přišla ta chvíle, kdy dát sbohem Bílému baletu
Zajímavá možnost pro Modriče? Možná přišla ta chvíle, kdy dát sbohem Bílému baletuFlashscore
Přínos sedmatřicetiletého chorvatského středopolaře v kádru Bílého baletu je neoddiskutovatelný, stejně jako pro reprezentační výběr, ale na San  Bernabéu již delší dobu poukazují na nutnost přivést na jeho post mladšího nástupce. Modrič se zdá být letos opět v dobré formě, proto se nabízí otázka, zda nepřišla ta pravá chvíle dát dlouholetému zaměstnavateli sbohem.
Reklama
Reklama

Podle zpráv španělského portálu Defensa Central je Luka Modrič předmětem zájmu účastníka Serie A. V Madridu věrně slouží od roku 2012 a výraznou měrou se podílel na zisku celé řady trofejí.

Pokud se však v lednu objeví lukrativní nabídka, neměl by váhat, neboť se předpokládá, že mu v létě bude naznačeno, že si může hledat nového chlebodárce.

Los Blancos dlouhodobě monitorují mladé střední záložníky a očekává se, že po této sezóně budou chtít okysličit nejen tento post.

Modrič se o svou budoucnost bát nemusí, neboť o jeho služby bude v Evropě zájem. Už nyní se proslýchá zájem AS Řím, ale klíčovou roli by mohlo sehrát rozhodnutí kouče José Mourinha, jestli v italské metropoli zůstane nebo se stane novým trenérem portugalské reprezentace.

Pro Římany by to byla další výrazná posila. Modrič odehrál za Real Madrid více jak 450 soutěžních zápasů, ve kterých si připsala 36 gólů a 74 asistencí.

Giallorossi tlačí pata ve středu pole a Wijnaldum, Darboe či Cristante nejsou adekvátními oporami. Navíc není jisté, zda v týmu setrvá Lorenzo Pellegrini, o kterého se dlouhodobě uchází Chelsea.