eFotbal

Zaniolo znovu nezáří. Aston Villa jej nechce, Ital by se rád vrátil domů

Zaniolo znovu nezáří. Aston Villa jej nechce, Ital by se rád vrátil domů
Zaniolo znovu nezáří. Aston Villa jej nechce, Ital by se rád vrátil domůFlashscore
Aston Villa si od Nicola Zaniola slibovala určitě více než jen jednu ligovou branku a trefu v Evropské konferenční lize. Vedení Villains tak zcela jistě neuplatní opci na trvalý přestup a Ital se vrátí do Istanbulu. Ani tam by ale dle nejnovějších informací neměl zůstat příliš dlouho.
Reklama
Reklama

Nicolò Zaniolo má stále teprve čtyřiadvacet let, přesto už toho zažil hodně. A to především z pohledu zranění. Po všech peripetiích se ale vrátil do plné zátěže a loni odehrál skvělou druhou polovinu sezony v tureckém Galatasarayi. V deseti ligových duelech vstřelil pět branek a vysloužil si angažmá v Aston Ville.

Itala si Villains půjčili za 5 milionů eur. Součástí byla také opce na trvalý přestup za dalších minimálně 22,5 milionu eur a maximálně 38 milionů eur. K ničemu takovému ale zcela jistě nedojde.

Zaniolo pod Unaiem Emerym v posledních měsících téměř vůbec nedostává herní prostor a v květnu se do Turecka vrátí. Podle Calciomercato.it je ale zřejmé, že se v Istanbulu dlouho neohřeje.

Rodák z Massy se nechal slyšet, že by se rád na Apeninský poloostrov vrátil a Galatasaray mu ve štěstí bránit nebude. Nejvážnějším kandidátem na jeho zisk je aktuálně Neapol, zde ale bude záležet na tom, kdo se v létě stane novým trvalým koučem Partenopei.

A zatímco AS Řím o jeho návratu neuvažuje, ve hře mají být Juventus, AC Milán, Fiorentina a také Atalanta. Záležet by také mohlo na tom, jaké týmy budou hrát v příští sezoně evropské poháry. 

Úspěšný víkend bývalých kanonýrů Liverpoolu. Benteke se na úvod MLS blýskl hattrickem, do formy se vrací i Firmino