eFotbal

Západočeská výprava nabrala směr Moldavsko. Jak okomentovali sílu tamního Šeriffu Horváth s Havlem?

Západočeská výprava nabrala směr Moldavsko. Jak okomentovali sílu tamního Šeriffu Horváth s Havlem?
Západočeská výprava nabrala směr Moldavsko. Jak okomentovali sílu tamního Šeriffu Horváth s Havlem?Flashscore
Plzeň první srpnové pondělí odletěla do Kišiněva. V úterý večer ji na domácím stadionu tamního Žimbru čeká před kamerami ČT úvodní utkání třetího předkola Ligy mistrů proti moldavskému šampionovi Šeriffu Tiraspol, s tím, že k odvetě dojde v Doosan aréně 9. 8.
Reklama
Reklama

"Všichni hráči by měli být v pořádku, v nominaci nemáme téměř žádné změny, pouze s námi již letí Honza Kliment, kterému skončil karetní trest. Čeká nás tým se spoustou nových hráčů, kteří jsou individuálně hodně silní a my se budeme snažit tyto individuality pokrýt," pronesl před odletem na východ Starého kontinentu západočeský asistent Pavel Horváth.

Za hráčskou kabinu pak promluvil krajní bek s reprezentačními zkušenostmi Milan Havel. "Soustředíme se už pouze na zápas s Tiraspolem. Máme pár základních informací o soupeři, víme, že mají šikovné hráče. Tým se jim od poslední loňské účasti v Lize mistrů hodně změnil, sice jsou spolu kratší dobu, ale stále mají kvalitní tým a nečeká nás nic lehkého," pravil bývalý defenzivní hráč Bohemians 1905.

Šestinásobný mistr Česka vyřadil v předchozím kole jasně HJK Helsinki, dvacetinásobný vítěz moldavské Super Ligy zase přešel přes slovinský Maribor a to po výsledcích 0:0 a 1:0. V posledním kole domácí soutěže pak remizoval se Zimbru 1:1.

Trpišovský: Kdo chce hrát ve Slavii, musí unést i tlak po porážce či nezdaru. Je tu dost hráčů, kteří by je nahradili

Zdroj: fcviktoria.cz