eFotbal

Zápasy Dynama sleduji obzvlášť, před odchodem do Boleslavi tam něco proběhlo, ale rozhodnutí nebylo jen na mně, říká Drchal

Zápasy Dynama sleduji obzvlášť, před odchodem do Boleslavi tam něco proběhlo, ale rozhodnutí nebylo jen na mně, říká Drchal
Zápasy Dynama sleduji obzvlášť, před odchodem do Boleslavi tam něco proběhlo, ale rozhodnutí nebylo jen na mně, říká DrchalFlashscore
V 16 letech odešel budějovický odchovanec Václav Drchal do pražské Sparty, odkud v aktuální sezoně hostuje v Mladé Boleslavi. I po dvou vážných zraněních kolene zůstává velkým talentem.
Reklama
Reklama

Právě v neděli 7. 3. 2021 přijede Drchal na Střelecký ostrov jako soupeř. „Na nedělní souboj s mateřským klubem se těším. Budějovice jsou moje rodné město a klub, ve kterém jsem začínal. Těším se na stadion i na zápas. Nikdy jsem tam nehrál, ale za rodiči jezdím docela často. Když jsem byl ve Spartě, tak jsem tehdy za ni v Budějovicích nenastoupil. Teď to bude moje premiéra. I když jsem proti Dynamu nastoupil už na podzim v Boleslavi,“ uvedl jednadvacetiletý útočník pro idnes.cz.

Zápasy Dynama stále sleduje. „Sleduji výsledky celé ligy a zápasy Budějovic obzvlášť. Když mám čas, tak si i pouštím jednotlivá utkání,“ doplnil.

V létě se nevešel do týmu trenéra Václava Kotala a zamířil hostovat do města automobilů, i když možnost hostovat na jihu Čech taky byla. „Něco tam bylo. Ale rozhodnutí nebylo jenom na mně, ale také na agentu Pavlu Paskovi a na Spartě. Takže jsme se pak shodli, že půjdu do Boleslavi,“ vysvětlil Drchal, který si v 16 startech v dresu Boleslavi připsal zatím jednu branku.

Proti Budějovicím čeká těžký zápas. „Čeká nás velice těžký zápas. Budějovice výborně vstoupily do jara a díky třem vítězstvím se vlastně oddělily od týmů ze dna tabulky. Velice důležité bude, kdo vstřelí první gól. Ten může být rozhodující,“ zakončil pro idnes.cz.

Beauguel chce přestřílet Simu, Kuchtu i Juliše. Je to moje výzva a udělám, co budu moci, uvedl plzeňský kanonýr

Zdroj: idnes.cz