eFotbal

Zapluje Vitík mezi Danteho, Schmeichela, Dolberga, Ramseyho či Schneiderlina? Favre by náctiletého sparťana bral

Zapluje Vitík mezi Danteho, Schmeichela, Dolberga, Ramseyho či Schneiderlina? Favre by náctiletého sparťana bral
Zapluje Vitík mezi Danteho, Schmeichela, Dolberga, Ramseyho či Schneiderlina? Favre by náctiletého sparťana bralFlashscore
O perspektivního stopera české jednadvacítky a Sparty Martina Vitíka (19) není zájem pouze v tuzemsku (Baník Ostrava), ale i na západě Starého kontinentu.
Reklama
Reklama

Střední obránce s tržní cenou přesahující 2 miliony eur přijde zajímavý i tradiční francouzské značce OGC Nice.

Mladého zadáka z Letné by rád získal pro své potřeby čtyřiašedesátiletý švýcarský trenér Lucian Favre, jehož v minulosti zavedla práce také do Dortmundu, Herthy i M'gladbachu.

Kontrakt na Letné má nynější svěřenec Briana Priskeho až do 30. června 2024, ale to by nemusel být problém. Mezi oběma kluby už údajně došlo i na první kontakt a transfer by se tak klidně mohl realizovat již v příštích dnech.

Čtyřmi francouzskými tituly ověnčené Nice je doma v Allianz Rivieře pro více než 35 tisíc diváků a Vitík by se mohl učit také od osmatřicetiletého Brazilce s dlouhou historií v Bayernu Danteho, jehož se týkala všechny čtyři úvodní kola Ligue 1.

V současném kádru Nice se mimochodem nalézají i další globálně známé tváře jako Kasper Schmeichel, Aaron Ramsey, Morgan Schneiderlin, Nicolas Pépé či Kasper Dolberg.

Posily pro Baník? Přehlížení stopeři Sparty, plzeňský špílmachr i brazilský plnokrevník

Zdroj: IG účet @spartanicz