eFotbal

Zažije Barák praktiky Gattusa? Kolem osobnosti Hellasu Verona údajně krouží Neapol

Zažije Barák praktiky Gattusa? Kolem osobnosti Hellasu Verona údajně krouží Neapol
Zažije Barák praktiky Gattusa? Kolem osobnosti Hellasu Verona údajně krouží NeapolFlashscore
Vytáhlý středopolař Antonín Barák (26) už si na profesionální úrovni zahrál v posledních osmi letech za šest klubů, což není málo.
Reklama
Reklama

Po Příbrami, Vlašimi a Slavii prošel také Udinese, Lecce a Hellasem Verona, v jehož trikotu je dostatečně vidět v právě probíhajícím ročníku 2020/2021.

V sezoně Serie A si během pětadvaceti vystoupení a 2042 odehraných minut připsal 6 přesných zásahů a 2 gólové asistence, což zaujalo i italskou konkurenci...

Jak zaznělo na stránkách Gazzetta dello Sport, příbramský rodák začal být spojován s SSC Neapol, což by byl krok o stupeň výše.

Český reprezentant sice stále patří Udinese Calcio, nicméně pokud Verona má v dohodě o jeho hostování opci na podpis ve výši 6 milionů eur.

Specializovaný server transfermarkt.com ale uvádí u jeho jména cenovku 14 milionů eur a právě vyšší nabídka by mohla hrát právě pro tým, jehož dres oblékají hráči jako Ospina, Koulibaly, Bakayoko, Lobotka, Zielinski, Insigne či Mertens.

Gennarem Gattusem vedené SSC už neprohrálo šest utkání v řadě a v tabulce je na páté pozici s dvoubodovou ztrátou na třetí Juventus Turín. Baráka by na jihu Apeninského poloostrova pravděpodobně čekaly evropské poháry, které si naposledy zahrál v sezoně 2016/2017.

Hra o budoucnost! Těchto pět sparťanů čeká ve zbytku jara boj o velký přestup či setrvání na Letné

Zdroj: Gazzetta dello Sport