eFotbal

Zdrcený trenér Teplic: V první půli jsme mohli dát Spartě čtyři góly. K závěru se nebudu vyjadřovat

Zdrcený trenér Teplic: V první půli jsme mohli dát Spartě čtyři góly. K závěru se nebudu vyjadřovat
Zdrcený trenér Teplic: V první půli jsme mohli dát Spartě čtyři góly. K závěru se nebudu vyjadřovatFlashscore
Obrovské zklamání cítil teplický trenér Zdenko Frťala po utkání na Letné. Sparta šla rychle do deseti a následně inkasovala gól. Hosté pak zahodili několik velkých šancí a nakonec za to pykali. V emocemi nabitém závěru Letenští otočili skóre. „Prohráli jsme si to v první půli, kdy jsme mohli dát čtyři góly. To je všechno, co k tomu můžu říct,“ vykládal do kamer O2 TV Sport teplický kouč.
Reklama
Reklama

Severočeši jeli na Letnou s pro někoho troufalým plánem. Chtěli navázat na remízu, kterou s mistrem uhráli doma. Nakonec to dlouho vypadalo, že mohou dosáhnout i na tři body. „Kdybychom dali druhý gól, tak bychom se uklidnili. Měli jsme velkou šanci, abychom zápas zlomili,“ věděl Frťala, proč jeho tým nebodoval.

Sparta se i v deseti rvala o lepší výsledek. A nakonec chvíli před koncem dotlačil ranou z úhlu vítězný gól za záda Grigara střídající obr Olatunji. „K tomu se nebudu vyjadřovat,“ hlesl jen teplický kouč. Rozpovídal se zase až ve chvíli, kdy měl hodnotit celý podzim. „Udělali jsme obrovský kus práce, co se týče defenzivy. Ale trápí nás proměňování šancí. Kde máme problém, jsme ukázali i na Letné.“

 

Bez nálady přišel před kamery i teplický Daniel Fila. Ten měl několik šancí, kdy měl Spartu doslova „na lopatě“. Dobře si to uvědomoval. „Měli jsme šance, které jsme měli využít. I já jsem měl nájezd. To mě hodně mrzí,“ klopil zrak Fila. „Bylo zásadní, že jsme nedali druhý gól. To nás trápí celou sezonu“

Přiznal, že si Sparta i v oslabení v posledních dvaceti minutách vynutila tlak. „Asi pak padly i sparťanské góly zaslouženě,“ uznal. „Byla to naše chyba. Ale opakuji, že mě mrzí můj neproměněný nájezd. To jsem měl dát a bylo hotovo. Chybělo málo, tohle ale musím proměnit,“ dodal zklamaně.