eFotbal

Že by budoucí nástupce Laštůvky? Mikloško podepsal dlouhodobou smlouvu s tímto nadějným teenagerem...

Že by budoucí nástupce Laštůvky? Mikloško podepsal dlouhodobou smlouvu s tímto nadějným teenagerem...
Že by budoucí nástupce Laštůvky? Mikloško podepsal dlouhodobou smlouvu s tímto nadějným teenagerem...Flashscore
Osmnáctiletý gólman Baníku Martin Hrubý, v němž vidí ostravské vedení možného nástupce funkčního veterána Jana Laštůvky (40), se na současné adrese dohodl na nové dlouhodobé smlouvě, která ho ve Slezsku udrží až do 30. června 2026.
Reklama
Reklama

Český reprezentant do osmnácti let už má za sebou i svou premiéru mezi třemi tyčemi áčka. Debutoval v říjnu v rámci MOL Cupu proti Velvarům a hned udržel čisté konto.

I proto je sportovní úsek Baníku pevně přesvědčen o tom, že další vytížení bude postupně přibývat a kdo ví, třeba přijde v průběhu jarní části i první vystoupení ve FORTUNA:LIZE.

"Přesvědčil nás svým přístupem i výkony a věříme, že usilovnou prací dokáže postupně naplňovat své možnosti. Samozřejmě má stále ještě na čem pracovat a co zlepšovat, ale vidíme v něm perspektivu do budoucna," prohlásil webem fcb.cz citovaný sportovní ředitel Luděk Mikloško.

Ostravský odchovanec, jenž dorostl do výšky 192 centimetrů, působí ve strukturách Baníku pátým rokem a stabilním členem prvního mužstva kouče Pavla Hapala je od této sezony.

Protože má Baník na soupisce i o pět let staršího Martina Letáčka, jenž si udělal jméno v Pardubicích, zatím je v týmové hierarchii až číslem 3 a nastupuje zejména za rezervu, jež operuje v MSFL.

Na hradecké palubovce byli k vidění i Ottmar, Pázler, Piták či Fukal. To vše pod dohledem Vlkanovy a Němečka