eFotbal

Že by se mu nechtělo stěhovat? Po velmi rychlém konci v Seville zamířil Isco k úhlavnímu nepříteli

Že by se mu nechtělo stěhovat? Po velmi rychlém konci v Seville zamířil Isco k úhlavnímu nepříteli
Že by se mu nechtělo stěhovat? Po velmi rychlém konci v Seville zamířil Isco k úhlavnímu nepříteliFlashscore
Ostřílený španělský středopolař Isco opět převlékl trikot. Nejvyšší španělskou soutěž, ve které se radoval z titulu v letech 2017, 2020 a 2022, ovšem neopustil.
Reklama
Reklama

A pětinásobný šampion Ligy Mistrů dokonce neopustil ani město. Po svém konci v Seville se totiž přesunul do konkurenčního Betisu, se kterým si plácl na roční smlouvě do června 2024.

Jednatřicetiletý ofenzivní záložník předčasně skončil v FC Sevilla loni v prosinci a stalo se tak po pouhých čtyřech měsících služeb, 19 soutěžních startech a jednom přesném zásahu.

V zimní přestávce mu na poslední chvíli ztroskotal očekávaný přestup do bundesligového Unionu Berlín a v posledních měsících tak byl exreprezentant Španělska mimo hru.

Dosud největší kariérní stopu zanechal bývalý hráč Valencie i Málagy v Realu Madrid, jehož barvy oblékal devět sezon. Špatně by se však nemusel mít ani v šestém celku uplynulého ročníku LaLigy. Se zelenobílým Betisem, jehož trikot oblékají také Fekir či William Carvalho, ho totiž čeká i Evropská liga.

První odehrané minuty v nových barvách si bude moci připsat v následujících přátelácích proti Burnley, Seville a Realu Sociedad San Sebastian.

United a PSG touží po dánské kometě Hojlundovi. Atalanta požaduje vyšší částku