eFotbal

Zidane si od Peréze vyžádal nového stopera. Do Realu by mohl přijít někdo z této pětice

Zidane si od Peréze vyžádal nového stopera. Do Realu by mohl přijít někdo z této pětice
Zidane si od Peréze vyžádal nového stopera. Do Realu by mohl přijít někdo z této pěticeFlashscore
Ve španělských médiích se hovoří o tom, že v létě Raphael Varane po deseti letech v klubu opustí Real Madrid. I proto si Zinedine Zidane, kouč klubu, vyhlédl několik jmen, která by v létě rád přivedl jako náhradu.
Reklama
Reklama
Jules Kounde

Dvaadvacetiletého francouzského stopera Koundeho, spoluhráče českého gólmana Tomáše Vaclíka ze Sevilly, chtěl podle všeho Real Madrid koupit už loni v létě, z transferu ale nakonec sešlo. Zájem o někdejšího hráče Bordeaux by ale mohl obnovit v případě, že Varane klub opustí. Kounde by ale určitě nebyl levnou záležitostí, zájem o něj totiž má i Manchester City a Arsenal.

David Alaba

Rakouský defenzivní univerzál v průběhu sezóny avizoval, že se letos rozloučí s Bayernem Mnichov a v zimě to vypadalo, že je jeho transfer na Santiago Bernabeu jistý, oficiální stanovisko klubu však zatím nepřišlo. Rozmyslel si to snad Alaba? Těžko říct, námluvy s Realem ale určitě ještě nějakou dobu potrvají a jeho příchod je stále velmi pravděpodobný.

Pau Torres

Jméno Torres je sice u fanoušků Realu nepopulární, neboť legendární Fernando Torres je ikonou konkurenčního Atletica, čtyřiadvacetiletý španělský reprezentant Pau Torres by ale mohl být pro Bílý balet posilou. Vyrůstal ve Villarrealu a s výjimkou ročního hostování v Malaze strávil v dresu Žluté ponorky celou kariéru, nyní by ale mohl být čas přesunout se do velkoklubu.

Kalidou Koulibaly

Devětadvacetiletý stoper Neapole a kapitán reprezentace Senegalu, tudíž i spoluhráč slavisty Abdallaha Simy, působí na jihu Itálie už dlouho a zcela jistě už se jedná o defenzivní ikonu klubu, během této doby byl spojován například s transferem do Chelsea či do Manchesteru United, Neapoli ale zatím zůstal věrný. Nabídka Realu Madrid, která v létě může přijít, by ale možná neodmítl.

Aymeric Laporte

Baskický rodák z francouzské části je odchovancem Bilbaa a s La Ligou má bohaté zkušenosti, v roce 2018 jako nadějný mladík přestoupil do Manchesteru City za Pepem Guardiolou. Dvojnásobný anglický šampion by ale v létě z Etihad Stadium mohl utéct a vrátit se do La Ligy, Zinedine Zidane by se totiž jeho příchodu v případě odchodu Raphaela Varana nebránil.

zdroj: Sportskeeda