eFotbal

Zima do Slavie? Italská média hlásí hotovo, přesun do Německa se nekoná

Zima do Slavie? Italská média hlásí hotovo, přesun do Německa se nekoná
Zima do Slavie? Italská média hlásí hotovo, přesun do Německa se nekonáFlashscore
Přesun Davida Zimy z Turína do Hamburku měl být hotovou věcí. Poté, co se v posledních měsících ohromně trápil, měl vyrazit do Německa za herní praxí. Podle Gianlucy de Marzia je ale vše jinak, Zima má mít namířeno do Slavie! Tuto informaci záhy potvrdila i německá odnož Sky Sports, podle které reprezentační obránce podepíše v Edenu kontrakt do roku 2028 a přestupová suma má činit 4,5 milionů euro.
Reklama
Reklama

Zhruba kolem Vánoc vypadnul David Zima definitivně z rotace turínského FC. Aby toho nebylo málo, v podstatě pořád měl problémy se zdravím.

Jeho zimní odchod byl tak téměř jistou věcí. Hovořilo se o zájmu z Turecka i Španělska, nicméně o nominaci na letní EURO měl nakonec bojovat v Hamburku, jenž hraje druhou bundesligu.

Psalo se o tom už několik dní, mělo být všechno hotovo. V pondělí v podvečer však výborně informovaný italský novinář Gianluca di Marzio hlásí změnu.

MORÁVEK OCENIL ADAPTACI KALOČE V KAISERSLAUTERNU. JAKÝ DOJEM NA NĚJ ZANECHAL KOVÁŘ V LEVERKUSENU?

„Zdálo se, že opravdu zamíří do Hamburku, ale jednání s německým klubem se zadrhla. Obránce se tak vrací do pražské Slavie,“ píše na svém webu a zmiňuje, že by mělo jít o trvalý přestup.

Turínu Zimův odchod přijde vhod, jelikož už má na přestupovém trhu nachystanou přímou náhradu, která je stejně stará. Díky Zimově odchodu se uvolnily finance i prostor na přestup Mattea Lovatta ze Salernitany, o kterého Turín mocně stál a v závodu o něj předběhl Udinese.

Foto: Turín FC