eFotbal

Zkusila Slavia na poslední chvíli přivést boleslavského Ewertona? Neuspěla!

Zkusila Slavia na poslední chvíli přivést boleslavského Ewertona? Neuspěla!
Zkusila Slavia na poslední chvíli přivést boleslavského Ewertona? Neuspěla!Flashscore
Podle spekulací ve fotbalových kuloárech Slavia v posledním dni přestupového okna poslala do Boleslavi nabídku na přestup jednoho z nejproduktivnějších hráčů ligy, Brazilce Ewertona. Boss Boleslavi Josef Dufek nicméně měl funkcionáře z Edenu požadavkem na v Česku bezprecedentní odstupné.
Reklama
Reklama

Padesát milionů korun si měl podle spekulací říct Josef Dufek Slavii v reakci na její zájem o poklad mladoboleslavské ofenzívy, Brazilce Ewertona. Hráč, který drží útočnou část hry souboru Karla Jarolíma si během 22 zápasů připsal devět gólů a šest přihrávek a v obou parametrech patří mezi naprostou špičku tuzemské ligy. Transfer nicméně nebyl do konce přestupového okna v Česku  uzavřen.

Jindřichu Trpišovskému by se svou produktivitou hráč, který může hrát na jakémkoliv místě podhrotové linie, dozajista hodil, po odchodu Kuchty se Stanciem útočná fáze hry sešívaných drhne a ve dvou ligových zápasech na jaře (po úvodním šoku při domácí prohře s poslední Karvinou)  vyhrála nejtěsnějším jednobrankovým vítězstvím. Naproti tomu hráč, který loni hrál za Pardubice, na jaře svou produktivitou Slavii smázl sám a připsal si v třech zápasech bilanci 3+1.  

Ve fanouškovských fórech zmiňovaná suma padesát milionů korun by byla jedním z rekordů přestupových částek v rámci české soutěže. Podle nepotvrzených spekulací se Slavia pokusila neúspěšně vyjednat snížení respektive nabídnout protihodnotu v podobě Jakuba Hromady nebo Emila Madsena, ani v jednom případě však neuspěla. Vrátí se sešívaní k nákupování v Boleslavi po sezóně?

zdroj: slavistickenoviny.cz