Ancelotti prodloužil s AC smlouvu do roku 2008

Ancelotti prodloužil s AC smlouvu do roku 2008

Trenér CARLO ANCELOTTI zůstane v AC Milán až do roku 2008. Klub si podpisem nové smlouvy pojistil služby zkušeného kouče, jehož jméno bylo často spojováno s možným přestupem do Realu Madrid. Ancelottimu by původní kontrakt v Miláně vypršel v červnu 2007.

"O rok jsem s klubem prodloužil smlouvu a jsem šťastný," řekl v rozhovoru pro Gazzettu dello Sport Ancelotti. "Chtěl jsem zůstat. Sice jsem slyšel cosi o zájmu ze strany Realu, ale já jsem v Itálii spokojený," liboval si kouč, jenž vede AC pátou sezonu a získal s ním už titul v Lize mistrů (2003) i vítězství v Serii A o sezonu později. Loni skončilo AC v lize druhé a probojovalo se do finále Champions League.

"Rozhodli jsme se pojistit si Ancelottiho služby z mnoha důvodů. Spekulace o jeho odchodu do Realu Madrid pak byly jedním z nich," nechal se slyšet viceprezident AC ADRIANO GALLIANI. "Během těch pěti let, co pro nás Carlo pracuje, jsme se vyšvihli mezi nejlepší týmy světa a tam díky němu také setrváme," připojil.

AC Milán je v lize momentálně druhý za Juventusem Turín a v Lize mistrů se probojoval do čtvrtfinále, kde ho čeká Olympique Lyon.

[ 21.3.2006 - Reuters / eFotbal ]