eFotbal

Kolaps rezervy Bohemians potěšil Jihočechy. Vyhrává však zatím jen béčko Dynama

René Machálek
Kolaps rezervy Bohemians potěšil Jihočechy. Vyhrává však zatím jen béčko Dynama
Kolaps rezervy Bohemians potěšil Jihočechy. Vyhrává však zatím jen béčko DynamaSK Dynamo České Budějovice
Co by za podobný pocit dalo áčko Dynama České Budějovice v Chance Lize. Rezerva jihočeského klubu s klikou otočila třetiligový duel s rezervou Bohemians a bere tři body za výhru 3:2. V tabulce A skupiny ČFL navíc poskočila na průběžné čtvrté místo. „Šťastná výhra. Výkon nebyl skvělý proti předešlým duelům, kdy jsme ale nebodovali,“ přiznal kouč Martin Sladký.
Reklama
Reklama

Radost v táboře Dynama je o to větší, že Pražané vedli brzy o dva góly. A web Klokanů také smutně konstatuje, že domácí Faltus v nastavení dopravil míč do sítě možná z ofsajdového postavení. "Praporek asistenta na pomezí však zůstal dole, a tak se domácí mohli radovat z obratu,“ uvádí web Bohemians.

A tak se rezerva Dynama dočkala páté výhry v soutěži.  "Musíme si vážit, že jsme to tentokrát byli my, kdo otočil v posledních minutách utkání. Vzhledem k tomu, že se první poločas nevyvíjel dobře, jelikož jsme zase prohrávali, tak jsme za to moc rádi,“ konstatoval na klubovém webu Sladký.

Na druhou stranu si ale kouč myslí, že jeho svěřenci zlepšeným výkon po přestávce zaslouženě dosáhli na body. "Ve druhém poločase jsme za tím šli, ale byli jsme občas moc zbrklí, někdy nám to uskakovalo. Nemůžu ale říci, že výkon by byl nějak skvělý oproti předešlým duelům, kdy jsme však zase nebodovali. Kluci si výhru určitě ocení, protože jsme byli tři zápasy bez vítězství. Jedeme dále,“ dodal.

Áčko Českých Budějovic dosud v nejvyšší soutěži nevyhrálo. Za deset kol získalo jediný bod za domácí remízu s Bohemians, skóre mají Jihočeši 2:25. V neděli se představí Dynamo v Chance Lize za půdě Karviné.