eFotbal

Horváth bude trénovat třetiligový Most. Těšíme se, až posune naše mladé hráče, zní z klubu

Nový trenér Baníku Most Pavel Horváth
Nový trenér Baníku Most Pavel HorváthBaník Most-Souš
Pavel Horváth (49) bude trénovat třetiligový Baník Most-Souš. Někdejší asistent Michala Bílka v Plzni, který až do léta působil v třetiligových Domažlicích, tak tým povede už v nedělním derby proti rezervě Teplic. Horváth s klubem uzavřel dvouletou smlouvu.
Reklama
Reklama

"Následovníkem Stanislava Hofmanna na lavičce mosteckého A-mužstva bude Pavel Horváth. Slibujeme si od nového trenéra další naplňování klubové vize, kterou je cesta zpět do popředí českého fotbalu, ze společného působení v Sokolově mohu potvrdit jeho náročnost i velmi dobré vnímání pojetí hry v současném moderním fotbale," uvedl na stránkách klubu sportovní ředitel Mostu Petr Glaser.

"Chtěl bych ještě doplnit, že očekáváme i výkonnostní posun hráčů našeho současného kádru, který dle mého názoru již od jara stagnuje. Trenér Horváth do českého fotbalu posunul mladé hráče jako například Lukáše Provoda, Jana Mejdra nebo Michala Hlavatého," dodal Glaser.

Baníku patří aktuálně 12. místo tabulky se sedmi body z osmi zápasů. V posledních sedmi soutěžních zápasů pak hned šestkrát prohrál.