eFotbal

Líšeň prohrála? Klub myslel jen na vážně zraněného kapitána, musel na operaci

René Machálek
Fotbalisty Líšně ztráta s Vyškovem příliš nemrzela. Zdraví kapitána je přednější.
Fotbalisty Líšně ztráta s Vyškovem příliš nemrzela. Zdraví kapitána je přednější.SK Líšeň
Kdepak myšlenky na tři body. Fotbalisté Líšně měli v závěru druholigové bitvy s Vyškovem úplně jiné starosti, než aby mysleli na výsledek. V úplném závěru duelu se totiž vážně zranil kapitán týmu Michal Jeřábek (29). Musel být odvezen do nemocnice, kde se podrobil operaci. "Všechny komentáře k utkání se zdají být nyní zbytečné. Míšo drž se, přejeme Ti brzké uzdravení," uvádí se na klubovém webu.
Reklama
Reklama

Porážka 0:2 všechny v brněnském klubu jistě mrzí, myšlenky po duelu ale směřovaly nikoliv k druholigové tabulce, ale k tomu, jak na tom je zraněný Jeřábek. Ten se střetl v souboji o míč s Borkem. Následně musel být odnesen na nosítkách ze hřiště a převezen do nemocnice se zraněním hlavy, kde byl operován.

Na zraněného hráče mysleli také oba trenéři, když měli duel hodnotit před zástupci médií. "Předem chci říct, že přeji zraněnému hráči, aby byl co nejdříve zpět na trávníku. Tohle je mnohem důležitější než vše ostatní. Pokud jde o zápas, věděli jsme, proti komu hrajeme. S Líšní to bývá vždy těžké, proto si výsledku nesmírně vážím," konstatoval Jan Kameník, trenér vítězného Vyškova, při hodnocení na webu líšeňského klubu.

Kouč Líšně Milan Valachovič byl z vážného zranění svého svěřence rovněž špatný a těžce se smiřoval s tím, že hráče čeká delší pauza. "Pokud zranění vyřadí Jeřábka na čas z aktivní činnosti, mohu tenhle zápas považovat za velmi nešťastný," poznamenal Valachovič s tím, že u svého týmu postrádal vášeň a jiskru.