eFotbal

Marseille sleduje situaci kolem Pogby. Francouzský klub by jej mohl využít již během jara

Jakub Šafka
Francouzský záložník Paul Pogba by mohl v lednu opustit Juventus
Francouzský záložník Paul Pogba by mohl v lednu opustit JuventusJuventus FC
Budoucnost francouzského záložníka Paula Pogby (31) vypadá zase o něco nadějněji, když mu Sportovní arbitrážní soud (CAS) zkrátil distanc za doping ze čtyř let na 18 měsíců. Dle zpráv z italských médií je patrné, že o jeho služby už italský Juventus nemá zájem, vrátit by se tak mohl do rodné vlasti, kde se o něj zajímá Marseille.
Reklama
Reklama

Pogba měl loni v srpnu po ligovém utkání s Udine v rámci Serie A pozitivní dopingový test. V únoru letošního roku mu italský sportovní soud vyměřil čtyřletý zákaz činnosti, který CAS nakonec po odvolání upravil na 18 měsíců. 

Podle informací portálu NCI by se mohly další kroky někdejšího francouzského reprezentanta ubírat zpět do rodné vlasti, kde jeho situaci sleduje Marseille. Tamní kouč Roberto De Zerbi se netají chutí posílit stávající kádr a rozšířit jej o další zkušenost i kvalitu.

Pogba by se v Marseille mohl setkat se svým bývalým spoluhráčem z Manchesteru United Masonem Greenwoodem (23). Ten po slibném hostování v Getafe opustil Rudé ďábly a zamířil hledat štěstí do Francie. Pogba by mohl do Marseille zamířit již v lednu a ostré zápasové vytížení by mohlo přijít během března.