eFotbal

Manchester City se vyptával na cenovku Barelly. Guardiola by jej mohl v lednu povolat za Rodriho

Nicoló Barella je v posledních dnech spojován s Manchesterem City
Nicoló Barella je v posledních dnech spojován s Manchesterem CityInter Milán
Citelnou ztrátou pro tým aktuálního ostrovního šampiona je zranění Rodriho, který po operaci zpřetrhaných vazů a poškozeného menisku v pravém koleni bude chybět do konce sezony. Nejlepší hráč nedávného Eura by mohl být na Etihad Stadium nahrazen italským klenotem ve službách Interu Milán. Nerazzurri se však na jeho uvolnění příliš netváří.
Reklama
Reklama

Pep Guardiola má vrásky ve tváři, neboť svou oporu nebude moci v boji o další cenné trofeje využít. Manchester City již informoval skrze svůj web, že Rodri přijde o zbytek sezony. Není žádným tajemstvím, že Citizens chtějí v lednu přivést náhradu.

Podle informací Daily Star vidí Citizens jako potencionální náhradu za Rodriho oporu Interu Milán Nicola Barellu. Ostrovní klub se již na San Siru vyptával na cenovku, za kterou by mohl italského reprezentanta vykoupit do svých řad.

Lednový přestup nebude snadné vyjednat, ale zároveň to není nemožné. Inter již informoval zájemce, že nabídka musí být v minimální výši 75 milionů liber. Sedmadvacetiletého záložníka nemusí prodávat za každou cenu. 

Nerazzurri moc dobře vědí, že Barella je klíčovou tváří jejich týmu a jeho odchodem by vznikla citelná ztráta. S hráčem navíc uzavřeli loni v létě nový kontrakt, takže si mohou vesele diktovat lukrativní podmínky ohledně potencionálního prodeje.