eFotbal

Stará dáma hledá náhradu za zraněného Bremera. V Turíně zvažují i angažování Škriniara

Slovenský obránce Milan Škriniar v barvách francouzského PSG
Slovenský obránce Milan Škriniar v barvách francouzského PSGParis Saint-Germain FC
Juventus přišel minimálně pro většinu ze zbytku sezony o Bremera a není vyloučeno, že v nadcházejících měsících přivede náhradu. Italská média už spekulují o konkrétních jménech a jednu z variant představuje i Milan Škriniar (29).
Reklama
Reklama

Slovenský stoper italskou nejvyšší soutěž velmi dobře zná, rok a půl strávil v Sampdorii a šest sezon patřil mezi opory Interu Milán. Loni v létě odešel zdarma do PSG a nehraje důležitou roli v plánech trenéra Luise Enriqueho, letos proto nastoupil jenom ke dvěma zápasům.

Pro Juventus by mohl představovat překážku především fotbalistův plat, Škriniar si v hlavním městě Francie přijde ročně na deset milionů eur a další finance si může vydělat díky bonusům. Jeho jméno není v souvislosti s odchodem z Paříže spojováno poprvé, v srpnu o přestupu neúspěšně jednal saúdskoarabský Al Nassr.

Stará dáma minulý týden vyhrála v Lipsku a za tři body zaplatila ztrátou Gleisona Bremera. Brazilský obránce si vážně poškodil kolenní vazy a v úterý absolvoval úspěšnou operaci, na trávníky se vrátí nejdříve za šest měsíců.

"Je stále velmi brzy na řeči o tom, jestli přivedeme nějakou náhradu. Uvidíme, jak na tuto ztrátu tým zareaguje a jestli se v lednu naskytnou nějaké konkrétní možnosti," řekl na téma případné nové posily ředitel Cristiano Giuntoli.

Škriniar podle médií není jediným obráncem na seznamu Juventusu, v hledáčku turínského klubu údajně jsou i Jakub Kiwior (Arsenal) a Sam Beukema (Bologna).