Jak bude vypadat sestava Liverpoolu v sezóně 2015/2016?

Jak bude vypadat sestava Liverpoolu v sezóně 2015/2016?

Fanoušci Reds si musejí připadat jako na horské dráze. V minulé sezóně až do posledních kol hráli o titul. V té právě probíhající se Liverpool krčí na deváté pozici a bude rád, když se dostane do evropských pohárů. V létě Rodgers investoval 100 milionů liber do nových posil. Ti ho však nechali na holičkách a prosadit se nedokázali. Kouč Reds plánuje další investice do kádru, které by měly ukončit současnou krizi. Náš článek se už zaměřuje na příští sezónu a předpokládá možnou sestavu Reds. Bude klub z Anfield Road opět hrát o titul?

Pětice vycházejících hvězd Red Devils, o kterých v roce 2015 uslyšíme

GK: Guillermo Ochoa - Málaga

Mexický hrdina na MS v Brazílii okouzlil svět svými fantastickými zákroky. Po svých výkonech na světovém šampionátu o něj stálo mnoho klubů. Ochoa momentálně působí v Málaze, kde se pohádal s trenérem a dělá dvojku. Nejblíže podepsání tohoto gólmana má údajně Liverpool, který je nespokojen s výkony své dosavadní jedničky Mignoleta.

[break]
Noví, potenciální reprezentanti hrdého Albionu pro rok 2015

PO - Jon Flanagan

Post pravého beka je dost možná největší slabinou současného Liverpoolu. Glen Johnson s největší pravděpodobností z klubu odejde. Jako nejlepší alternativa se jeví 21letý Flanagan, jenž je v současné době na marodce. Andre Wisdom si na hostování ve WBA rovněž nevede špatně.

[break]
Deset překvapivě málo placených hráčů, kteří by si zasloužili lepší ohodnocení

SO: Fabian Schär - Basilej

Stoper švýcarské Basileje je horkým zbožím na přestupovém trhu. Jedná se o jednoho z nejtalentovanějších stoperů v lize. O 22letého hráče jeví zájem Man Utd či Arsenal. Schär by byl pro Reds ideální posilou. Je prověřen těžkými bitvami na MS či v Lize mistrů, kde se podílej na vyřazení Liverpoolu.

[break]
Nejkvalitnější světová XI v ročníku 2019/2020?

SO: Mamadou Sakho

Sakho přišel v minulé sezóně z PSG s velkým očekáváním. Velké naděje však doposud naplněny nebyly. Svými výkony na MS v Brazílii ukázal, že v něm potenciál rozhodně je. Věříme, že se v nadcházející sezóně dokáže probojovat do základní sestavy. Rodgersovi svěřenci inkasují mnoho gólů a kouč musí zareagovat.

[break]
Rodgers se Balotelliho zbavit nechce, asi ještě nemá dost...

LO: Alberto Moreno

Španělský reprezentant přišel na Anfield ze Sevilly. V Anglii nahradil na levém kraji svého krajana Josého Enriqueho, jenž Rodgerse o svých kvalitách přesvědčit nedokázal. 22letý obránce patří k nejlepším letním posilám. Na levém beku by měl pravidelně nastupovat i v nadcházející sezóně.

[break]
Ideální XI tohoto podzimu v Eredivisii

SZ: Jordan Henderson

Anglický záložník nepatří mezi nejtalentovanější hráče, což ale kompenzuje svou velkou pracovitostí. Zpočátku nepatřil ani mezi Rodgersovi oblíbence, ale svojí tvrdou prací na hřišti si získal jeho přízeň. Allen či Can jeho kvalit nedosahují. Pokud bude zdráv, bude hrát.

[break]
Jaké vitizky nosí letos naše reprezentační výběry?

PZ: Adam Lallana

Posila ze Southamptonu svoji dobrou pověst zdaleka nenaplnila. 26letý ofenzivní hráč si v 11 startech připsal dva góly a dvě asistence, což není špatná bilance, ale od anglického reprezentanta se čekalo prostě více. Konkurence v podobě Markoviče není dostatečně silná, a proto by měl startovat i v dalším ročníku.

[break]
Arsenal a lednový přestupní termín? Co se bude dít?

LZ: Raheem Sterling

Zde není co řešit. Rodgersovo zázračné dítě je jedním z mála světlých bodů liverpoolské sezóny. 20leté křídlo dalo šest branek a k tomu připojilo pět asistencí. Jedná se o nejlepšího střelce týmu. Sterling bude klíčovým hráčem Reds i v další sezóně, pokud nebude prodán. To si však ještě nedovedeme představit.

[break]
Jedenáctka složená z nejlepších hráčů, kteří v roce 2014 ukončili kariéru

OZ: Philippe Coutinho

Brazilský tvůrce hry nepochopitelně přišel o účast na MS ve své domovině. V probíhajícím ročníku zaostává za očekáváním. Dva góly a jedna asistence je prostě na ofenzivního záložníka málo. Coutinho dokáže vymyslet geniální finální přihrávku, ale ale počet asistencí svědčí o jeho nedobré formě. Nicméně i v další sezóně bude nastupovat v základní sestavě.

[break]
Nejlepší fotografie roku 2014 zachycující mimořádné momenty!

ÚT: Daniel Sturridge

Velmi důležitý hráč Rodgersova týmu více promarodil než odehrál. V této sezóně odehrál pouze tři ligová utkání a dal jeden gól. V minulém ročníku dal 21 branek. Fanoušci na jeho uzdravení čekají jako na smilování. Až bude plně k dispozici, bude pravidelně nastupovat. Při formě jiných útočníků nemá Rodgers lepšího forvarda.

[break]
Bayern pod Guardiolou? Zachoval si identitu, ale hraje jinak

ÚT: Alexandre Lacazette - Lyon

Útočné eso Lyonu by mohlo přestoupit do Anglie. Rodgers prý má velký zájem. Lyonský odchovanec prožívá fantastický ročník. V 19 zápasech Ligue 1 dal Lacazette 17 gólů a na pět přihrál. Góly jsou přesně to, co Liverpool potřebuje. Rodgers by měl sáhnout po tomto francouzském útočníkovi. Lacazette pasuje do Rodgersova herního stylu a v příští sezóně by mohl vést Reds na cestě za titulem.

Rosický: Chtěl jsem ukázat, že na to mám