eFotbal

Chelsea pátrá po elitním obránci, který nedá na Stamford Bridge Haalandovi šanci, značka spěchá

eFotbal
Chelsea pátrá po elitním obránci, který nedá na Stamford Bridge Haalandovi šanci, značka spěchá
Chelsea pátrá po elitním obránci, který nedá na Stamford Bridge Haalandovi šanci, značka spěcháFlashscore
Londýnský celek vedený německým trenérem Thomasem Tuchelem má za sebou turné v USA, kde se mimo jiné Blues představili třikrát v přípravných utkání, z čehož vítězně zvládli pouze jeden. Není proto divu, že Tuchel žádá o nové posily, konkrétně by rád přivedl dalšího stopera. Chelsea po sezoně přišla o Rüdigera a Christensena, navíc nejasná budoucnost visí i nad Azpilicuetou, kolem kterého poletuje Barcelona. Naopak londýnský celek neuspěl v boji o Matthijse de Ligta, který zamířil do Bayernu, Julese Koundého, jenž má namířeno do katalánské metropole a Nathan Aké nakonec zůstal v Manchesteru City. Blues do obranných řad prozatím podepsali pouze Koulibalyho z Neapole.
Reklama
Reklama
Presnel Kimpembe (PSG)

Dalším v pořadí o posílení obrany Chelsea by mohl být šestadvacetiletý francouzský zadák ve službách Paříže Presnel Kimpembe. Nicméně zde budou vyjednávání nesmírně složitá. Nový kouč Paris Saint-Germain Christophe Galtier si s urostlým stoperem vytvořil silný vztah a byl by rád, kdyby Kimpembe odehrál za PSG i devátou sezonu v řadě. Klub z metropole Francie se nechal slyšet, že pokud bude Kimpembe chtít odejít, nebude mu v tom bránit. Cenovku však Paříž nasadila na 55 milionů liber.

Zdroj: goal.com

Wesley Fofana (Leicester FC)

Fofana je dalším talentovaným francouzským stoperem. Jednadvacetiletý obránce působí v Leicesteru teprve druhou sezonu, přesto by se mohl v rámci Premier League už stěhovat. Zástupci Chelsea tohoto hráče už nějakou dobu monitorují a věří, že se z něj může stát talent světové extratřídy. Navíc Leicester je stále v pozici, kdy potřebuje hráče prodat, aby mohl přivést své vyhlédnuté přestupové cíle. Ovšem Leicester si Fofany cení nejméně na 70 milionů liber.

FOTO: Leicester City FC

Zdroj: goal.com

Milan Škriniar (Inter Milán)

Slovenská hvězda byla dlouho spojována se zájmem PSG, ale je veřejně známé, že sedmadvacetiletého stopera obdivuje právě lodivod Chelsea Thomas Tuchel. Škriniar se z Žiliny přes Sampdorii vypracoval v jednoho z nejlepších stoperů Serie A, kde už pět sezon obléká dres Interu Milán. Cena za rodáka ze Žiaru nad Hronom začíná na 60 milionech liber.

FOTO: FC Inter Milán

Zdroj: goal.com