eFotbal

Chelsea přenechala Varaneho Manchesteru United, sama se dohodla na podmínkách s jiným francouzským stoperem

eFotbal
Chelsea přenechala Varaneho Manchesteru United, sama se dohodla na podmínkách s jiným francouzským stoperem
Chelsea přenechala Varaneho Manchesteru United, sama se dohodla na podmínkách s jiným francouzským stoperemFlashscore
Ještě v březnu se Chelsea intenzivně zajímala o služby Raphaëla Varaneho a měla o něj zájem, ale po triumfu v Lize mistrů se vše změnilo a klub začal být spokojený se svými stopery. Poslední zprávy však naznačují, že by na Stamford Bridge měl zamířit dvaadvacetiletý střední obránce Jules Koundé.
Reklama
Reklama

„Chelsea oficiálně začal jednat se Sevillou o přestupu Julese Koundého. Samotný hráč je ochotný se připojit k londýnskému celku, protože chce hrát Ligu mistrů. Situace nyní záleží na obou klubech,“ napsal uznávaný italský novinář Fabrizio Romano na svůj Twitter (twitter.com/fabrizioromano).

Přestup by mohl být dokončen brzy. „Jules Koundé má s Chelsea připravenou dohodu o osobních podmínkách. Smlouva je připravena do roku 2026 a nebude problém jí podepsat, protože Koundé chce do Chelsea přestoupit. Chelsea a Sevilla vedou pokročilé rozhovory, aby dosáhly dohody o přestupové částce a struktuře její platby,“ uvedl Romano, jehož slova citoval facebookový profil FC Chelsea CZ/SK (aktuální informace).

Podle novináře by součástí dohody mohl být další francouzský stoper Kurt Zouma, který by výměnou odešel do Sevilly plus doplatek pro španělský klub.

Zdroj: twitter.com/fabrizioromano, Facebook: FC Chelsea CZ/SK (aktuální informace)