eFotbal

Faux pas v Paris Saint-Germain neustávají. Armáda zaplacených online trollů prudila hráče na sociálních sítích

eFotbal
Faux pas v Paris Saint-Germain neustávají. Armáda zaplacených online trollů prudila hráče na sociálních sítích
Faux pas v Paris Saint-Germain neustávají. Armáda zaplacených online trollů prudila hráče na sociálních sítíchFlashscore
Ve francouzském klubu to neustále vře. A vedle probíhajících “komunikačních problémů” s hlavní hvězdou týmu Kylianem Mbappém nyní vyšlo najevo, že i vedení klubu má malý škraloup.
Reklama
Reklama

Francouzský web Mediapart tvrdí, že si vedení PSG najalo externí společnost, aby očistila jméno prezidenta klubu Al-Khelaifiho a vylepšila jeho pozici v očích fanoušků francouzského mistra. Příjemce zakázky měl údajně používat naprogramované boty, kteří cílili na kriticky píšící novináře i vlastní hráče klubu, a to včetně superhvězdy Kyliana Mbappého, a tyto trollovali je na sociálních sítích. Al-Khelaifi toto nařčení popřel ve smyslu, že nebyl s akcí obeznámen a a zodpovědnost shodil na bývalého poradce pro komunikaci Jeana-Martiala Ribese.

Informace Mediapartu zapadají do informací jdoucích v posledních dnech z Parku princů, kde údajně probíhá velký konflikt mezi Kylianem Mbappém na straně jedné a vedením klubu/zbytkem týmu na straně druhé. Mbappé, který před touto sezónou odolal lákání Realu Madrid a podepsal obří kontrakt v hlavním městě Francie se po pár měsících cítí nedoceněný a zvažuje odchod. Francouzští novináři pak každý den přinášejí střípky informací o komplikovaných vztazích v kabině i kancelářích PSG.

Posledním kouskem skládačky pak - vedle armády trollů nasazené proti oponentům vedení - má být ujištění Kyliana Mbappého ze strany vedení, že toto má vyčleněno 500 milionů eur na ukončení smluv Lionela Messiho a Neymara Jr., pokud by si to přál. Právě druhý jmenovaný má být podle Mbappého hlavním problémem týmu, v létě se ovšem PSG nepodařilo i přes tlak Mbappého Neymara zbavit.