eFotbal

Explzeňský Řezník se poprvé trefil v ČFL, jeho vlastní gól rozhodl o ztrátě Domažlic

Explzeňský obránce Radim Řezník se poprvé trefil v ČFL, jeho vlastní gól rozhodl o ztrátě Domažlic. Jiskra remizovala na půdě Loko Vltavín.
Explzeňský obránce Radim Řezník se poprvé trefil v ČFL, jeho vlastní gól rozhodl o ztrátě Domažlic. Jiskra remizovala na půdě Loko Vltavín.Jiskra Domažlice
Zkušený obránce Radim Řezník se poprvé trefil v novém angažmá v třetiligové Jiskře Domažlice. Radost z toho mít ale pětinásobný mistr ligy nebude. V utkání na půdě Loko Vltavín, který je farmou pražské Sparty, si dal totiž chvíli před koncem vlastní gól a zápas skončil nerozhodně 1:1. Domažlice sice dál vedou tabulku se sedmnácti body z osmi zápasů. Druhá akademie Táborska ztrácí dva body a odehrála o dva duely méně.
Reklama
Reklama

Domažlice se netají plánem hrát v horních patrech tabulky a v nejlepším případě se chtějí posunout do Chance Národní Ligy. I proto před pár týdny sáhla Jiskra k angažování explzeňského zkušeného obránce Radima Řezníka. Ten se sice rozhlížel po angažmá ve vyšší soutěži, ale když to nevyšlo, zakotvil v Domažlicích.

Před týdnem naskočil v 59. minutě do hry proti pražské Admiře a slavil výhru 3:1. Tentokrát už přímo v hlavním městě, nedaleko stadionu Sparty, nastoupil v základní sestavě hostů. Jiskra šla devět minut před koncem do vedení po trefě Mužíka, ale chvíli před vypršením devadesáté minuty si nešťastně srazil míč do vlastní sítě právě Řezník a stanovil konečný výsledek na 1:1.