eFotbal

V Turíně si chtějí pořídit náhradu za Milika. Odnést by to mohl hned dvojitě Everton

Jakub Šafka
Juventus by mohl po této sezoně rozvázat spolupráci s polským útočníkem Milikem
Juventus by mohl po této sezoně rozvázat spolupráci s polským útočníkem MilikemJuventus FC
Stará dáma chystá v nadcházejících přestupových oknech výrazné změny ve svém kádru. Snahou vedení je omladit současný kádr a vystavět silnou partu, která Juventus vrátí na vrchol v Serii A i v Lize mistrů. Čerstvou novinkou je pak zpráva, že hned dvě nové tváře se pokusí Bianconeri přivést z Ostrovů.
Reklama
Reklama

Současný trenér Thiago Motta (42) se netají tím, že chce v Juventusu aplikovat moderní a progresivní prvky. Aktuálně třetí tým tabulky ztrácí na vedoucí Neapol pouhé tři body a očekává se, že v Turíně budou chtít do boje o mistrovský titul promluvit.

Podle informací Il Corriere dello Sport chce Juventus v létě hledat náhradu za Arkadiusze Milika (30). Polský útočník by se neměl dočkat prodloužení smlouvy a štěstí bude hledat jinde. Italský gigant si usmyslel, že nové tváře zláká z anglického Evertonu a jednat by se mělo hned o dvě jména.

Boj o setrvání v Premier League může nahlodat loajalitu Dominica Calvert-Lewina (27). Někdejší tvář Evertonu je spojována s Juventusem, který v něm vidí zajímavý potenciál. Podobně smýšlí Juventus i u jeho týmového parťáka Beta (26). Portugalský útočník má zkušenosti s italskou nejvyšší soutěží skrze své angažmá v Udinese.