eFotbal

Jurásek: Přes druhé místo už se musíme přenést. Nachystat se na další sezonu, abychom ji zvládli líp a byli zlatí

eFotbal
Jurásek: Přes druhé místo už se musíme přenést. Nachystat se na další sezonu, abychom ji zvládli líp a byli zlatí
Jurásek: Přes druhé místo už se musíme přenést. Nachystat se na další sezonu, abychom ji zvládli líp a byli zlatíFlashscore
Perspektivní obránce David Jurásek má za sebou první půlrok ve Slavii, během něhož si za úřadujícího vicemistra připsal 744 ligových minut a jeden přesný zásah.
Reklama
Reklama

Už ho přebolelo druhé místo ve Fortuna:lize? "Samozřejmě to pořád v hlavě je, ale už se přes to musíme přenést. Nachystat se na další sezonu, abychom ji zvládli líp a byli zlatí," přednesl na webu slavia.cz bývalý zadák Brna, Prostějova i Mladé Boleslavi.

Nyní se stejně jako celá Slavia nalézá na kondičním soustředění v rakouském Aigenu. "Hlavně chci zapracovat na kondičních věcech, s tím mi tady pomůžou naši kondiční trenéři. Chci se prostě hlavně dobře připravit po fyzické stránce," doplnil na stránkách slavia.cz svěřenec Jindřicha Trpišovského.

Kvůli povinnostem u jednadvacítky měl kratší dovolenou než jiní. Jak se mu daří bojovat s únavou? "Nejraději si lehnu k masérům na stůl, ale dělám vlastně všechno, co je potřeba. Sauna, studená voda. Co je k dispozici, to rád využiju. Fitko je potřeba, pomáhá to nejenom mně, ale všem klukům. Využíváme posilovnu nejen tady, ale i při přípravě na zápas. Udržujeme se tak v kondici po celou sezonu," zaznělo z úst Juráska.

Tomu se bude dřina v posilovně hodit i díky vzdušným soubojům v defenzivě. "Určitě se to hodí, takže tomu musím jít trošku naproti, abych byl v soubojích ještě silnější," zakončil na slavia.cz jednadvacetiletý kolega Provoda, Ševčíka, Holeše a spol.

Hlavní tváře slávistického béčka, které pod koučem Jarolímem čeká baráž o postup do druhé ligy

Zdroj: slavia.cz